2777
2789
عنوان

شما چه طوری آشپزی یاد گرفتین؟

798 بازدید | 24 پست

من آشپزی نمیکنم😐 برا همین بلد هم نیستم. یه دوستام واقعااا چیزای خوشمزه با تزیینات خیلی قشنگ درست میکنه ادم دلش میره... وگرنه اشپزی ساده که یاد گرفتنش کاری نداره ولی دوستم ژله ها و کیک ها و غذاهای با تزیینات خوشگل درست میکنه

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم مث پلنگ بالا سرم بوده یادم داده بزوووور البته

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من هیچ وقت یاد نگرفتم هر وقت می خوام چیزی درست کنم سرچ می کنم و می پرسم خوب درمیاد

مثلا ظهر دو جور غذا درست کردم دوتاشم خیلی خوب شد، اما اصلا حتی نمی دونستم برنج چطور باید پخت. زنگ زدم پرسیدم 

والا هیچوقت هیچکس یادم نداد.رفتم خونه خودم اولین بار آشپزی کردم  چقدم خوب 😊 

اون دلمه رو فاکتور بگیریدا😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

مال من یه جورایی مادرزادیه! اصلا لازم نیست طرز تهیه ی چیزی رو بهم بگن. همین که یه بار بخورم می تونم درستش کنم.فکر می کنم رازش تو این باشه که بدونی چه موادی رو با چه موادی ترکیب کنی. چی در کنار  چی خوشمزه می شه. کدوم مزه ها رو می شه قاطی کرد. عاشق آشپزی هستم.

آشپزیم حدسیه کلا! حدس می زنم این جوری درست می شه. موادش اینه و اینجوری باید ترکیب بشن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من هنوز بلد نیستم آشپزی کنم حتی همون سادش

نمونش اینکه یه بار قیمه درست کردم مسموم شدم😁😁😁همین شهریور هم با نامزدم و خواهرشوهرام رفتیم مشهد گفتم بذا یه اُملت درست کنم فقط باید بودی میدیدی چی شد 😂😂هیچکس جرات نکرد بخوره