با این وضع اقتصادی ایا امیدی ب ازدواج هست؟ خودم شاغلم کمک میکنم ب زندگی ولی واقعا کیس جدی و غیر جدی حتی ندارم. ی کم نگرانم! هی چپ و راست تو فامیل میگن یکی انتخاب کن پس ..دخترای بالا 30 انگار کمکم خاستگار ندارن دیگه
چند بار بخونمش؟ واقعا تاثیر داره؟ همه راه ها رو رفتم نتیجه نداد
با حضور قلب بخون همون یک بار
❤ لا تنسی ذکرالله ❤ خدا را فراموش نکن ❤ روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جزء مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون ❤️ کسی نتیجه دیده؟سوره بقره خیلی طولانیهتقریبا چله همهی سوره های قرآنو گرفتم بقره بجای چله صوت ...
بله عزیزم نتیجه دیدن...حالا ک حاضری سخت ترین کارو بکنی سوره بقره هست ..سوره بقره اصلا چهل روز نیس اشتباه گفتن چهل روزه انقدر میخونی تا موانع از سر راه ازدواجت برداشته شه ... عزیزم سوره بقره بر خلاف طولانی بودنش خیلی لغات ساده ای داره کلا ۴۵ دیقه طول میکشه یکمی روون شدی .. صوتش فایده نداره .. دومی نماز حضرت فاطمه هم ۱۴ روز باید بخونی ک بخوای بیشتر بخونی باید به نیت های مختلف بخونی ...نشسته بخون ک خسته نشی ... یکی از موانع هم میتونه گناه باشه ک با نماز شب رفع میشه... گناه منظورم اینکه یکی نفرین کنه ک بختت باز نشه و فلان