2777
2789
عنوان

30سالم شد و‌مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 106 پست
چند بار بخونمش؟ واقعا تاثیر داره؟ همه راه ها رو رفتم نتیجه نداد

با حضور قلب بخون همون یک بار

❤ لا تنسی ذکرالله ❤ خدا را فراموش نکن ❤ روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جزء مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری

تا بگی دختر دورشه ولی نه کسیو زیر نظر نداره قبلا مثلا میگفت زن میگیرم ولی الان اصلا این تا آخر عمرش ...

فداتشم مرسی همچنین داداش شما

اره من زیاد با اختلاف 13 و14 میبینم وواقعا سال هاست خوشبختن ولی 18 سال ندیدم انشالله خوشبخت بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم مرسی همچنین داداش شما اره من زیاد با اختلاف 13 و14 میبینم وواقعا سال هاست خوشبختن ولی 18 سال ...

قوربونت برم عزیزم دیگه الان فکر کنم ما دهه ۷۰ و ۶۰ ها واسه همیشه مجرد بمونیم

دیدن دوباره ی تو فقط تو خواب خیاله (بابا)💔🥀

سوره بقره و نماز حضرت فاطمه چاره کارت بخون تا ازدواج هر روز به نیت رفع هر مانع و سحری

ممنون ❤️ کسی نتیجه دیده؟

سوره بقره خیلی طولانیه

تقریبا چله همهی سوره های قرآنو گرفتم بقره بجای چله صوتشو گوش دادم،، نماز حضرت زهرا چند وقتی میخوندم

بازم اگر مجرب باشه حاضرم سخت ترین دعاها رو بخونم

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
کسی وزیر نظر نداره؟ اره من خیلی میبینم تو این سن مجردن ولی دیگه 36 وقتشه زن بگیره دیگه 😅من پسرعمم 3 ...

من وقتی نوزده بیست سالم بود خواستگار بالای سی زیاد داشتم

الانم خواستگارام خیلی سن بالاتر از خودم هستن

کلا بخوای با مرد ایرانی ازدواج کنی اختلاف سنی طبیعیه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
ممنون ❤️ کسی نتیجه دیده؟سوره بقره خیلی طولانیهتقریبا چله همهی سوره های قرآنو گرفتم بقره بجای چله صوت ...

بله عزیزم نتیجه دیدن...حالا ک حاضری سخت ترین کارو بکنی سوره بقره هست ..سوره بقره اصلا چهل روز نیس اشتباه گفتن چهل روزه انقدر میخونی تا موانع از سر راه ازدواجت برداشته شه ... عزیزم سوره بقره بر خلاف طولانی بودنش خیلی لغات ساده ای داره کلا ۴۵ دیقه طول میکشه یکمی روون شدی .. صوتش فایده نداره .. دومی نماز حضرت فاطمه هم ۱۴ روز باید بخونی ک بخوای بیشتر بخونی باید به نیت های مختلف بخونی ...نشسته بخون ک خسته نشی ... یکی از موانع هم میتونه گناه باشه ک با نماز شب رفع میشه... گناه منظورم اینکه یکی نفرین کنه ک بختت باز نشه و فلان

فقط خدا و دیگر هیچ ....
بله عزیزم نتیجه دیدن...حالا ک حاضری سخت ترین کارو بکنی سوره بقره هست ..سوره بقره اصلا چهل روز نیس اش ...

حتما امتحان میکنم

من بعضی ختمایی که برمیداشتم چند ساعت در روز زمان میبردن

ممنون عزیزم راهنمایی کردین خدا خیرتون بده

حتما امتحان میکنم من بعضی ختمایی که برمیداشتم چند ساعت در روز زمان میبردن ممنون عزیزم راهنمایی کردین ...

😘😘❤️قربونت برم درضمن حرز کبیر امام جواد همراهت باشه همیشه خیلی حالت و خوب میکنه

فقط خدا و دیگر هیچ ....
پسر 35 سالهتا ازدواج کنهتا بچه دار بشهتا بچه اش بره مدرسهتا بچه اش بره دانشگاهدیگه فکر نکنم عمرش به ...

چقدر مردمو ناامید میکنی...ازدواج تا حد زیادی قسمته یکی سنش رفت بالا باید اینطوری بزنی تو ذوقش؟

من بچه آخر پدر مادرمم.به دنیا که اومدم پدرم ۴۲سالش بوده.الان من ۳۷ سالمه بچه ام ده سالشه پدرم همچنان سلامت هست ماشاءالله

مشکل اینجاست خانوم ۳۰ ساله باید با یه آقای ۳۴ 35 ساله ازدواج کنه پسر با این سن داغون شده

دقیقا همین بدبختیه... دختر ۳۰ ساله باید همسر ۳۴ساله داشته باشه...

ولی تو همین نی نی سایت کلی تاپیک هست که پسر ۳۴ساله میره خواستگاری دختر ۲۰ساله😑

😘😘❤️قربونت برم درضمن حرز کبیر امام جواد همراهت باشه همیشه خیلی حالت و خوب میکنه

🌷🌷🌷 بله حرز امام جواد دارم ،همیشه همراهمه