2777
2789
عنوان

30سالم شد و‌مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 106 پست
مشکل اینجاست خانوم ۳۰ ساله باید با یه آقای ۳۴ 35 ساله ازدواج کنه پسر با این سن داغون شده

یعنی چی پسر تا این سن داغون شده؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
ببین من داغون فک نمیکنم😄 ولی واقعا خاستگار نیست. البته شرایط اقتصادی عامل اصلیشه. همون دخترای زیر 3 ...

ازدواج یه سنی داره

نه زود نه دیر

چه پسر چه دختر دیگه به ۳۰ نباید برسن

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من داغون فک نمیکنم😄 ولی واقعا خاستگار نیست. البته شرایط اقتصادی عامل اصلیشه. همون دخترای زیر 3 ...

خب تو ك معاشرت خاصي نداري بقيه مردم از كجا بدونن تو وجود داري

سني نداري گروه كوهنوردي دوچرخه سواري تورهاي گردشگري برو اگر سال ديگه ازدواج نكردي بيا بمن هر چي خاستي بگو

ولي الان برو نه ٥ ، ٦ سال ديگه

یعنی چی پسر تا این سن داغون شده؟

پیر و کچل شدیم

دوست های خودم هستن دیگه

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

نمیخوام امید الکی بدم اما دختر سنش بره بالا خواستگاراش کم میشن😔 ولی اسی هنوز فرصت داری پسرای مجرد همسن شما خیلی زیادن

منم مجردم ازدواجم جور نمیشه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
شايد توي شهر شما اينطوريه

پسر 35 ساله

تا ازدواج کنه

تا بچه دار بشه

تا بچه اش بره مدرسه

تا بچه اش بره دانشگاه

دیگه فکر نکنم عمرش به دیدن عروسی بچه اش قد بده

عه نه بابا سن درست ازدواج 30 به بعده

نه. در این حد خیلی زیاده واسه ی یک دختر انتخاب و شرایط فکر کردن و توقعات میره بالا با اینکه سنم زیاد نیست هنوز درحال درس خوندنم دیدم خیلی زیاد. که اینطوری بوده

2790
2778
2791
2779
2792