2777
2789
عنوان

30سالم شد و‌مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 106 پست

والا من پسرعمم 33 سالشه همه چیشم خوبه چیزی کم نداره پسر لاشی هم نیس بگیمادمرفیق باز وکثافت کاریه نه اصلا.. ولی زن نمیگیره

ماهمه میگیم ممکنه خودش کسی و زیر نظر داشته باش اخه هرکیو نشون میدن یا میگن زن بگیر میگه نه فعلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب ندارهمن خودم پسرم مجردم تا ۱۰ سال دیگه هم قصد همسر داشتن ندارم

چه ربطی به من پسرم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

والا من پسرعمم 33 سالشه همه چیشم خوبه چیزی کم نداره پسر لاشی هم نیس بگیمادمرفیق باز وکثافت کاریه نه ...

من داداشم ۳۵ سالشه بهمن ماه میشه ۳۶ سالش خیلی بهش گفتن زن بگیر اصلا گوش نمیده ولی داداش من بر عکس پسر عمه شما هم رفیق بازه هم با دخترای زیادی هست قلیون اینا میدونم میکشه بیکار هر چی بدی تو این بشره ولی خدای خوشکله خیلی به خودش میرسه باشگاه اینا میره

دیدن دوباره ی تو فقط تو خواب خیاله (بابا)💔🥀

من داداشم ۳۵ سالشه بهمن ماه میشه ۳۶ سالش خیلی بهش گفتن زن بگیر اصلا گوش نمیده ولی داداش من بر عکس پ ...

کسی وزیر نظر نداره؟

اره من خیلی میبینم تو این سن مجردن ولی دیگه 36 وقتشه زن بگیره دیگه 😅

من پسرعمم 32 سالش بود با یه دختر عروسک وهنرمند ازداوج کرد تازگی هم دخترشون به دنیا اومد

ولی قبول داری پسرای بالای 30 سال جدیدا با زیر 25 ساله ها ازداوج میکنن 😅😑

نماز جعفر طیار همراه با دعای زادالمعاد

❤ لا تنسی ذکرالله ❤ خدا را فراموش نکن ❤ روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جزء مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری

شما باید بری تو اجتماع. گروه هایی مثل کوهنوردی که مختلطه، گارد هم نداشته باشی به ارتباط گرفتن

نصف دوستای ما تو کوه باهم آشنا شدن و ازدواج کردن

باشگاه برو. حتی جاهایی که خانمای سن بالا هستن هم میتونه کیس های خوبی واستون پیدا بشه به امید خدا

قبلا یه سایت همسریابی هم دیده بودم، بنظر جالب نمیاد ولی شاید گزینه بدی نباشه

انشالله خوشبخت باشید عزیزم

کسی وزیر نظر نداره؟ اره من خیلی میبینم تو این سن مجردن ولی دیگه 36 وقتشه زن بگیره دیگه 😅من پسرعمم 3 ...

تا بگی دختر دورشه ولی نه کسیو زیر نظر نداره قبلا مثلا میگفت زن میگیرم ولی الان اصلا این تا آخر عمرش مجرد میمونه میدونم

آخی الهی خوشبخت بشن پسر عمت

دیدم من ۳۸ سالش بود رفت دختر ۲۰ ساله رو گرفت خوب مرد حسابی اون جای بچه ت هست

دیدن دوباره ی تو فقط تو خواب خیاله (بابا)💔🥀

2790
2778
2791
2779
2792