2777
2789
عنوان

شما چه طوری آشپزی یاد گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 24 پست
والا هیچوقت هیچکس یادم نداد.رفتم خونه خودم اولین بار آشپزی کردم  چقدم خوب 😊  اون دلمه رو ...

هنرررررررررمنددددددددد ..از بدو تولد کدبانو بودی تووو

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنرررررررررمنددددددددد ..از بدو تولد کدبانو بودی تووو

بقول دوستمون حسیه😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من هنوز بلد نیستم آشپزی کنم حتی همون سادش نمونش اینکه یه بار قیمه درست کردم مسموم شدم😁😁😁همین شهر ...

وای تو دیگه بدتر منی😮

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

به سختي

تحت تعليم همسر جان بودم 

يه غذارو ياد ميگرفتم دو سه هفته فقط همونو درست ميكردم 

اولي هم ماكاروني بود

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
وای تو دیگه بدتر منی😮

من دقیقا هیچ کاری بلد نیستم هیچ کاری😂😂تنها کاری که بلدم شماره رستورانای خوبو گیر میارم می نویسم تو دفترم که همرام باشه😂😂

یه نمونه دیگه برات بگم خونه پدرشوهرم یهو به سرم زد کوکو سیب زمینی درست کنم عاقا با امیر دست باید جداش میکردی😂😂

جونم برات بگه من عروسی کردم 14سالم بود اولین بار قیمه پختم تا اونروزم دست به سیاه وسفید نزده بودم خلاصه ده دقیقه اخر لپه رو ریختم اوردم سر سفره 

وای وای دندونت میشکست 

شوهر خدا بیامرزم ی لپه بر داشت گذاشت زیر لاله گوشم فشار داد دردم گرفت گریه کردم گفت اینکارو کردم تا ابد بفهمی غذا چجوری درست میشه 

خیلی بدم اومد اون موقع اما همین کارش باعث شد حواسمو جمع کنم چند ماه بعد بهترین اشپز شدم 

میرفتم به بهونه سبزی خوردن پاک کردن برا مادرش 

دید میزدم چکار میکنه بدو بدو میمومدم بالا برا خودم درست میکردم 

اخی خدا رحمتش کنه ایشالله ازم راضی باشه یموقع هایی خریت بازی میکردم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....