2777
2789
عنوان

عمل prk

102 بازدید | 11 پست

امروز رفتم دکتر می خواست نوبت عمل برای یکشنبه بده گفتم می خوام فکر کنم چون میگه دو سه روزی درد داره اگه نازک نارنجی باشی سخته

منظورش چی بود

تازه گفت بعدش دوباره عمل می کنن یعنی اگه بخوای رو عمل prk دوباره عمل می کنن

لطفا هر کسی تجربه داره بگه برای من مهمه 

واقعا با حرفاش دو دل شدم 

بستگی به آدم و چشم دارهمن درد نداشتمدوستم درد داشت

چند وقته از عمل شما گذشته؟

فکر کنم اینکه درد داشته باشه یا نه وقت تصویربرداری از قرنیه مشخص میشه نه؟

هرچی ضخامت قرنیه بیشتر باشه فکر کنم دردش کمتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دخترم تصمیم داره عمل کنه مراحلش چطوریه؟باید برا عکسبرداری بیمارستان بره یا تو مطب انجام میدن؟

سلام

هم مطب هم بیمارستان ولی در مورد دکتر دقت کنید دکتر مهمه.من امروز رفتم اولین کار گرفتن فشار چشم بود بعد رفتم بینایی سنجی داخل بیمارستان بعد اون سه تا پنج دقیقه منشی داخل چشمم قطره ریخت بعد بیست دقیقه رفتم دوباره معاینه شدم بعدش رفتم اتاق دیگه با یک دستگاه دیگه معاینه شدم الانم نوبت تصویربرداری از قرنیه دادن و عمل طبق نتیجه اون تصویربرداری و نظر پزشکه

سلامهم مطب هم بیمارستان ولی در مورد دکتر دقت کنید دکتر مهمه.من امروز رفتم اولین کار گرفتن فشار چشم ب ...

ممنون انشاءالله سلامتی باشه 

خیلی استرس داره خودشم ما کرج هستیم نمیدونم کدوم دکتر خوبه میتونه برا معاینات اولیه بره پیش یه دکتر و برا عمل پیش دکتر دیگه؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
۲۲ سالشه و فکر کنم شماره چشمش ۵ باشه

شماره چشمشون که خوبه ولی سنو نمیدونم.سنم باید به اندازه ای برسه که نمره چشم ثابت بشه تشخیصش با پزشکه.من دو روز قبل بینایی سنجی رفته بودم امروز گفتن بینایی سنجی اینجا برو گفتم آخه دو روز پیش رفتم گفتن باید اینجا باشه چون فرق داره ..میدونید عمل هم مهمه نمیشه هر معاینه یه جا باشه بی نظمی پیش میاد که شاید قابل جبران نباشه حتی فرضو می گیریم یه درصد.ولی شما حتما همه کارها رو پیش یک متخصص خوب که در موردش حسابی تحقیق کردید انجام بدید چشم مهمه عملش خیلی مهم تره چون عضو حساسیه

شماره چشمشون که خوبه ولی سنو نمیدونم.سنم باید به اندازه ای برسه که نمره چشم ثابت بشه تشخیصش با پزشکه ...

ممنون که وقت گذاشتید انشاءالله با موفقیت انجام بدید عمل رو و از نتیجش راضی باشید

ممنون که وقت گذاشتید انشاءالله با موفقیت انجام بدید عمل رو و از نتیجش راضی باشید

ممنون عزیزم

ان شاءالله عمل برای دختر شما هم به بهترین وجه انجام بشه مادرید و نگران حقم دارید ولی سعی کنید به دخترتون آرامش بدید ایشون از رفتار آروم شما آرامش می گیره

ممنون عزیزمان شاءالله عمل برای دختر شما هم به بهترین وجه انجام بشه مادرید و نگران حقم دارید ولی سعی ...

ممنون چشم  کاملا درسته آرامش خیلی مهمه تو گرفتن نتیجه خوب