2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست

استارتر عزیز اولا ازت معذرت میخوام که موضوع تاپیکت منحرف شد ..دوما خواهرانه بهت میگم هر انسانی خودش برای خودش احترام کسب میکنه.شوهر شما تهدیدت کرده که کتکت میزنم (کاری که الان دیگه با بچه های کوچیکمون هم نمی کنیم و اگه سرشون یه داد بکشیم معذرت خواهی میکنیم)بعد شما نگرانشی که چرا دیر کرده و میخوای بهش زنگ بزنی...چرا به خودت احترام نمیذاری؟؟؟چرا وادارش نمیکنی بهت احترام بذاره؟؟والا یه همچین تهدیدی ادب کردن میخواد نه اینکه شما دنبالش راه بیفتی ببینی کجاست

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگر یکی اومد این تخریب رو انجام داد و مرد کاری نکرد کدوم قانون شرعی میاد تنبیهش میکنه؟ 

خب اسم این مرد نیس

این ضعیف مردنماس

ولی کسی هست که با عشق سرپرستی میکنه

مردی ک قدرت دفاع نداره ولی نیس

و کدوم قانون شرعی میاد تنبیهش میکنه یعنی چی ؟؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
عزیزم شما هم چندان اطلاعات کافی نداری بس کن دیگه😊

شما که داری بگو

تو کدوم دوره کجا والی یکی از شهر های ایران زن بوده؟

بله مسلمان هستم. حداقل تو بین خانواده خودم مذهبی هستم. اما اگر بخوام در مورد حقوق زن در اسلام فکر من ...

واقعا منم. اینجا ک میرسه مخالفم با قران البته با قران نه با این احکامی و محدودیاتش واسه ما زنا و برعکس اختیاراتی ک مردا دارن

دخته جنوبوم 😆😄

شدیدا به این جمله که میگه یا زیاد کتاب بخوانید یا اصلا نخوانید زیرا کسانی که چند کتاب محدود حوانده اند به متوهم ترین و خطرناک ترین انسان ها تبدیل میشوند زیرا شدیدا روی دانش اندکشان تعصب دارن اعتقاد پیدا کردم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

دوغتونو بنوشین بچهها

ازون موقعی ک تنباکو و قند ب بهانه های سیاسی حرام شد 

احکام اینارو ما فعمیدیم دیگ چ اهمیتی داره

منم مخالفم اونقدری شعور دارم ک و عرضه ک خودمو دست گرگا ندم

نیازی نبس مرد باشه ک

مثال کاملا ساده میزنم فرض کنید زن و مردی توی یه خونه در ارامش زندگیـ میکنن در همین حال عده ای دنبا ...

این ولایت وظیفه مرد رو سنگین میکنه؟

الهی بمیرم نپوکن زیر این همه فشار  

میشه بفرمایین(شوهرت اگه نخواد میتونه نذاره بری بیرون)دقیقا کجاش احترام به زن هست؟

خب اسم این مرد نیس این ضعیف مردنماس ولی کسی هست که با عشق سرپرستی میکنه مردی ک قدرت دفاع نداره ول ...

خب وقتی یه حقی به کسی یا عده ای داده میشه در مقابلش هم مسیولیت باید بخوان. میگم مردی که دفاع نکرده در حالیکه این وظیفه رو داشته چیکار میکنن؟ مرد میتونست طبق قانون اجازه نده زن و بچش از خونه برن بیرون. حالا اومدن همون خونه رو تخریب کنن. این مرد دفاعی نمیکنه .  مجازات این مرد کجا گفته شده که چیه؟

عزیزم شما هم چندان اطلاعات کافی نداری بس کن دیگه😊

در ایران باستان زنان دارای جایگاه بسیار بلند و مقامی بس ارجمند بوده اند و این نشان از تمدن بسیار غنی ایرانیان بوده است. اگر جایگاه زن را در یونان باستانتوصیف کنیم می‌بینیم که زنان یونانی از اندک حقوق مدنی برخوردار بودند و اعراب با زنان و دختران، مانند چهارپايان رفتار مي‏کردند و آنان را به صورت کالا در معرض خريد و فروش قرار مي‏دادند. اينان، به خاطر حماقت و ناداني، دخترانشان را زنده به گور مي‏کردند.

زن در ایران باستان و در دوره هخامنشی به معنای واقعی در هر مکان و زمان بطور برابر در فعالیت های اجتماعی شریک مرد بوده است و مشهور ترین نمونه برابری حقوق زنان و مردان در ایران باستان اجازه انتقال سلطنت از پادشاه به دختر بود.

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن
دیگه نگو ولایت باشه،،آلرژی دارم بهش راستی تو قرآن هم اومده این ولایت مرد بر زن

بعله تو قران هم هست

ولی مشکل اینجاس شما معنای ولایت مرد رو یک ادم چماق بدست، زورگو، با افکار قدیمی میدونید

که این نیس

من میخام این رو بگم ک معنای ولایت این نیس

من اینجا با کسی دشمنی ندارم ک بخام بجنگم فقط میخام بدونید اگر کمی بیشتر تو دین مطالعه کنید میبیند خدا فقط حق رو به مرد نداده برید مطالعه کنید و خقوق زن رو ببینید که خدا براش چه حقوقی قائل شده

من این رو قبول دارم دین رو اونطور ک اصلش هست تو حامعه برای ما جا ننداختن چه بسا یه جاهایی اشتباه هم گفتن

ولی فطرت انسان دنبال چرایی هست خب همین چیزایی ک ازش انتقاد میکنید رو چرا نمیرید دنبال جوابش؟