2777
2789
عنوان

دعوا امشب

5749 بازدید | 204 پست

مهموني زنونه بودم 

ارايش و لنز داشتم 

از در اومدم تو شوهرم اومده بود تا اومد تو اتاق گفت ببينمت دكمه بين مانتو باز بود من چقدر عربي سر ميكنم 

داااد كشيد بعد گفت چقدر ارايش داري چرا لنز گذاشتي بهش گفتم مهموني زنونه بوده فحش داد تهديد به كتك كرد بعدم اومد از دلم در بياره كه اره من تو ارايش ميكني فلان ميشم الانم از خونه رفته بيرون

مهمونی زنونه هم نبود حق نداره اعتراضش رو با فحش و تهدید بیان کنه

بعدا که آروم شد بهش بگو تاثیر حرفاش وقتی با احترام و.مودبانه بیان بشه خیلی بیشتره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم ازین حساسیت ها داشت

یه مدت مراعات کردم

یا جلوش انجام نمیدادم

بمرور براش جا انداختم بهتر شد

اگر هم ازین مهمونی ها میری با ارایش پوشیه یا نقاب بزن که ارایشت دیده نشه و شوهرت بهانه نیاد دستش

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
شوهر منم ازین حساسیت ها داشت یه مدت مراعات کردم یا جلوش انجام نمیدادم بمرور براش جا انداختم بهتر ...

پوشیه بزنه؟ واقعا پوشش و آرایش در حدی به همسر مربوطه که نظر بده نه اینکه زور بگه و بیشتر از خودمون در مورد اندازش حق تصمیم گیری داشته باشه. خودمون چی میشیم پس؟

خيلي خودخواهن

همه ي حسادت و .... ربط ميدن به دوست داشتن

تو اگه منو دوست داشتي به خاطر ارايش اونم تو مهموني زنونه اينجوري اشك منو در نميوردي 

و مهموني كوفتم نميكردي

پوشیه بزنه؟ واقعا پوشش و آرایش در حدی به همسر مربوطه که نظر بده نه اینکه زور بگه و بیشتر از خودمون د ...

همسر حق ولایت داره

حتی میتونه احازه نده زن از خونه خارج بشه

منـ گفتم اگر خیلی رو ارایش و لنز برای بیرون از خونه حساسن و چادری هستن پوشیه بزنن که راحت رفت و امد کنن و با همسرشون دعوا نکنن برای موضوعی که میشه راحت حلش کرد

و فک نکنم اینقدر پوشیه زدن چیز عجیبی باشه که شخصیت ما رو بخاد ذلیل کنه ک شما میگید خودمون چی میشم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....