2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5787 بازدید | 204 پست

فك نميكردم اين ادا ها رو در بياره 

اخه رو ارايش حساسه واسه بيرون و مهموني كه هم مرد باشه هم زن من هم موهام تو بود هم تا دم در با مامانم اومدم 

بعدم تو مراسم زنونه همه ارايش دارن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ديگه واقعاا نميتونم پوشيه بزنم  چادرم به خاطر شوهرم سر ميكنم

عزیزم یه پیشنهاد بود

اونم ن همیشه وقتایی ک با ارایش کامل میخای عروسی یا مهمونی بری

با صحبت در یک موقع مناسب میتونی حلش کنی

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
همسر حق ولایت داره حتی میتونه احازه نده زن از خونه خارج بشه منـ گفتم اگر خیلی رو ارایش و لنز برای ...

عمیقاَ 👎👎👎👎👎

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

شوهر منم ازین حساسیت ها داشت یه مدت مراعات کردم یا جلوش انجام نمیدادم بمرور براش جا انداختم بهتر ...

پوشیه🤤

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه

چیرب نگو اون خودش پشیونه بزار بیاد عذر بخواد بعد تو دیگهمیدونس حساسع ارایش کن خدای لنزو نزار اجی

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
همسر حق ولایت داره حتی میتونه احازه نده زن از خونه خارج بشه منـ گفتم اگر خیلی رو ارایش و لنز برای ...

اینکه عمل پوشیه زدن شخصبت زن رو ذلیل میکنه یا نه بحث جداگونه است و.کاملا به دیدگاه مذهبی افراد برمیگرده

اما قطعا اگر این خانم از ترس کتک و فحش خوردن پوشیه بزنه شخصیتش ذلیل میشه

شوهرش حتی اگر چنین خواسته ای داره فقط باید با کمال احترام و محبت و تقدیم هدیه بیان کنه خانم هم اگر.موقع ازدواج با شوهرش درباره حجاب به توافق رسیده بهتره قبول کنه وگرنه زوری نیست و نباید هم که زوری باشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

از همون "ببینمت" مشخصه که دلش پر بوده و دنبال بهانه می گشته. نه خودتو مقصر بدون نه پیش اون طوری رفتار کن که فکر کنه قبول کردی مقصری. بی احترامی نکن...ولی تو یه انسانی و خودت تصمیم می گیری چقدر آرایش کنی و چی بپوشی. به نظر من خودش آروم می شه. لازم نیست چیزی بگین. اگه حرفش پیش اومد بهش بگو مگه تو منو نمی شناسی؟ مگه به تشخیص من در مورد آرایش و لباس پوشیدن و رفتارم اعتماد نداری؟ 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مرسي عزيزم

خواهش میکنم

نمدونستم یه پیشنهاد درمورد پوشیه اینقدر دوستان درموردش جبهه میگیرن

انگار پیشنهاد زشتی دادم.

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

حق ولایت وای خدای من شما تو چه قرنی زندگی میکنی👎👎😡

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه