2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست
همسر حق ولایت داره حتی میتونه احازه نده زن از خونه خارج بشه منـ گفتم اگر خیلی رو ارایش و لنز برای ...

البته نظر شماست. اما از وقتی من هیجده سالم شد دیگه کسی حق ولایت به من نداره. مگه خودم عقل ندارم؟ یا همسرم عقلش از من بیشتره؟ بعد از ولی میتونه هر وقت دلش خواست خیلی راحت طلاقم بده و بره ولی یکی دیگه بشه؟ چرا باید همسرم حق ولایت داشته باشه؟ البته تا وقتی خانمها این قوانین رو قبول دارن وضع همینه که داریم میبینیم. 

همسر حق ولایت داره حتی میتونه احازه نده زن از خونه خارج بشه منـ گفتم اگر خیلی رو ارایش و لنز برای ...

متاسفم👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنم نمدونستم یه پیشنهاد درمورد پوشیه اینقدر دوستان درموردش جبهه میگیرن انگار پیشنهاد زشتی ...

دقيقاً ،، واقعاً پشنهادتون زشت بود 👎👎👎

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
خواهش میکنم نمدونستم یه پیشنهاد درمورد پوشیه اینقدر دوستان درموردش جبهه میگیرن انگار پیشنهاد زشتی ...

استارتر میگه چادرم بخواست همسرش میپوشه

شما پیشنهاد پوشیه میدی

حق ولایت و اینام کشکه

هر انسانی اختیار داره

شوهرت میتونه نذاره بری بیرون چه صیغه ای دیگه

از همون "ببینمت" مشخصه که دلش پر بوده و دنبال بهانه می گشته. نه خودتو مقصر بدون نه پیش اون طوری رفتا ...

تو يه خانواده اي بزرگ شده مرد سالار 

من فكر نميكردم قبل ازدواج اين مشكل بزرگي باشي

اما ياد گرفته كه زن از مرد پايين تره 

مرد بايد واسش تصميم بگيره زن بگه باشه 

ما در مورد حجاب به توافق رسيده بوديم كه بيرون ارايش كم و مو هم خيلي كم بياد بيرون 

هي كم كم گيرش بيشتر ميكنه 

اصلا نميدونم مشكلش كجاست 

خدايي هيچ مشكلي نداريم 

پريشب سر يه مسئله بيهودي گير داد

بچه ها گفتن خسته بوده ديشب نازشو كشيدم 

الانم كه اينجوري

حالام منو ترسوند رفت 

هي دلم ميگه يه زنگ بزنم ببينم كجاست 

يعني شما يك زن هستين؟ شگفتا

يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!
تو يه خانواده اي بزرگ شده مرد سالار  من فكر نميكردم قبل ازدواج اين مشكل بزرگي باشي اما ياد گر ...

به دلت بگو از اين حرفا نزنه برو يه فيلم ببين بخواب خودش مياد. از ما گفتن نقطه ضعف دست مرد جماعت نده

يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!

عزیزم.با اینجور طرز فکر معلومه که جهان سومی خطاب میشیم .زن و مرد از هر نظر باهم برابرن و باید به نظر هم احترام بزارن و هیچوقت نظر یکی بر دیگری نباید تحمیل بشه

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
تو يه خانواده اي بزرگ شده مرد سالار  من فكر نميكردم قبل ازدواج اين مشكل بزرگي باشي اما ياد گر ...

وقتی توافق کردین دیگه حق اینکه زیرش بزنه نداره بخصوص که شما چادری هم شدین

البته تصمیم با خودته عزیزم 

اما من بودم  یه پیام میدادم که

غیرت گیر دادن رو آرایش و مو نیست

غیرت این که همسرت رو نصف شب بی خبر تنها نذاری

ببین اونم مقصر نیست. خودتم داری می گی. این جوری بزرگ شده. این جوری یادش دادن...تو این سن آدما سخت عوض می شن.  کاش بتونین یه جوری با هم کنار بیایین. این که یه نفر دائم کوتاه بیاد، باعث می شه طرف مقابل فکر کنه حق با خودش بوده. شاید لازمه یه بار دیگه حرف بزنین. قوانین و حد و مرز ها رو تعیین کنین. بگی من اینجوری بودم. اینجوری قبول کردی. الان مردونگی این نیست که بزنی زیرش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

عزیزم شما ک میدونی همسرت رو ارایش حساسه از مهمونی ک میخواستی بیای کمش میکردی ک بهونه هم دستش ندی . چون میگی میدونستی دوس نداره ارایش زیاد رو

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
حق ولایت وای خدای من شما تو چه قرنی زندگی میکنی👎👎😡

همین قرنی که شما توش زندگی میکنید

البته جای شکر داره که با این موضوعات برخورد نکردید ک اینطوری جبهه میگیرید

بر اساس عرف و شرع این حق رو مرد داره از هرکی دوست دارید بپرسید

متاسف نباشید اگاهی تون رو ببرید بالا

کسی شما رو مجبور به چادر و پوشیه نکرده من پیشنهاد رو به استارتر دادم که ایشون در نهایت ادب پاسخ دادن

نمیدونم نگرانی و جوابهای شما بخاطر چیه؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....