2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست

عزیزم زن هم میتونه ب مرد تذکر بده

و اسلام هم برخلاف جاهلیت عرب، حقوق زن و مرد یکسان میدونه و نمیگه که مرد برتر از زن هست

این دو در تعامل با هم میتونن زندگی و جامعه خوبی رو بسازن

من چون اولش بحث ارایش و ناراحتی همسر استارتر بود گفتم ولایت مرد چون ایشون همسرشون یا هرمرد دیگه میتونه اجازه نده همسرش با ارایش بره بیرون چون یکی از خط قرمزهاش هست

مطمئنا اگر برعکس این بحث هم بود من حق زن رو هم میگفتم

من ضد زن نیستم منم ارزش و حقوق زن رو قبول دارم خودم یک زنم

قوانین اسلام رو درست بیان کردم شاید یکسری دوستان مطالعه ای نداشتن ک سریع جبهه گرفتنو وگرنه حقوق زن و مرد یکسانه 

و مرد به سبب اینکه مدیر خانواده هست مثل پدرهای خودمون اگر این حق ولایت رو زن در درجه ی اول نپذیره پس فردا بچه های اون خانوده هم هیچ تره ای برای پدر خورد نمیکنن

بعنوان بزرگتر

وواین حق ولایته تک بعدی نگاه نکنیم لطفا

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
نمیتونم باور کنم ی خانم اینجوری صحبت کنه😊تصورم از شما اینه که ی آقای هستی با تفکر عهد قجری

باور کن عزیزم

من یه خانوم هستم وواین حرف هارو میزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افکار پوسیده رو نشر نده لطفا

این نظر شماست و من هیجده ساله شدم. صحبت من نیس عزیزم.من خواستم ریپلای بزنم نشد

گفتم یه وقت اشتباه نگیرید

همسر حق ولایت داره حتی میتونه احازه نده زن از خونه خارج بشه منـ گفتم اگر خیلی رو ارایش و لنز برای ...

وای مال کدوم دیاری شما؟؟؟؟!!

تفکرات عصر حجری داریا😐😐😐😐😐

بیجا کرده که حق ولایت داره انگار ده قرن پیشه😒

عزیزم زن هم میتونه ب مرد تذکر بده و اسلام هم برخلاف جاهلیت عرب، حقوق زن و مرد یکسان میدونه و نمیگه ...

وقتی ای به قول شما حق ولایت مرد بر زن اینقدررررر محدوده به نظرتون بهتر نیست به جای گفتن حق ولایت همون حق تمکین و خروج از منزل رو به کار ببریم؟؟؟

وقتی اختیار اموال زن کاملا با خودشه ...وقتی مرد حق نداره غیر از اون دو مورد زن رو به کاری مجبور کنه و موارد مشابه این ( برخلاف مثلا ح

ولایت پدر بر فرزندش) من نمی دونم این چه اصراریه شما از این لفظ استفاده می کنید که عرفا مفهومی فراتر از اون دو مورد رو شامل میشه و کلا زدگی ایجاد میکنه؟؟؟؟

تازه در یکی از این دو مورد یعنی اجازه خروج از منزل زن میتونه با گذاشتنرایط ضمن عید مثل حق تحصیل و شغل و...اختیارات مرد رو خیلی محدود کنه

تازه بسیاری از ما ک  همسرای مذهبی داریم که اصلا با مشکلی در این زمینه مواجه نیستیم و در حد اطلاع دادن وقت بیرون رفتن عمل می کنیم که اغلب هم دو طرفه هست

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
وقتی ای به قول شما حق ولایت مرد بر زن اینقدررررر محدوده به نظرتون بهتر نیست به جای گفتن حق ولایت همو ...

شاید به گفته شما بکار بردن کلمه ولایت بار منفی در بر داشته باشه

ولی بکار بردن کلمه حق تمکین یا مواری مشابه باعث نمیشه صورت مساله پاک بشه

حالا من میگم حق تمکین نمیگم ولایت که در هر دو صورت اگر به عمقش فک کنیمـ به یک معنا میرسیم

بقول شما با یک سری شروط ضمن عقد هم زن میتونه اختیاراتی برای خودش قائل بشه پس زن هم حق و حقوق داره و میتونه به اون برسه

پس حق و حقوق دوطرف یکسان هست

اگر مردی بطور مثال بخاطر ارایش زیاد نذاره زنش از منزل خارج بشه 

و اگر هم بطور مثال زنی از جانب شوهرش خیانت ببینه میتونه تا زمانیکه این مسئله براش حل نشده درمورد مسایل زناشویی شوهرش رو تمکین نکنه

هر دو از اختیارات خودشون استفاده کردن 

پس هرچی که هست بینابین هست و ن من و نه دین نمیگیم مرد حقوق بیشتری به زن داره بلکه مساوی هستن

چادر عربي * 

مهرو جان متاسفانه موضوع  شما وسط این بحثها شهید شد

عزیزم شما اول باید تکلیف زندگیت رو مشخص کنی ...تو یکی از تاپیکات در این مورد پ برات نوشتم

بعد که تکلیف زندگیت مشخص شد از همسرت بخای خواسته هاش رو آروم و مهربون بیان کنه 

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
شاید به گفته شما بکار بردن کلمه ولایت بار منفی در بر داشته باشه ولی بکار بردن کلمه حق تمکین یا موار ...

عزیزم مساله همینه که بار معنایی ولایت بسیاااار بسیااااار گسترده تر از حق تمکین و خروج از منزله این باعث سوء تفاهم شده و میشه

عزیزم مساله همینه که بار معنایی ولایت بسیاااار بسیااااار گسترده تر از حق تمکین و خروج از منزله این ب ...

گسترده تر نیس عزیزم.چون همه ی وظایف رو در بر میگیره میگیم ولایت از ولی میاد ولی یعنی سرپرست، سرپرست هم یعنی مرد یعنی پدر یعنی فردیکه شخص یا اشخاصی تحت تکفل اون فرد هستند.ولایت معنای بدی که دوستان برداشت کردند نداره

ب معنای کلمه و ریشه اش دقت کنید

گسترده تر نیس عزیزم.چون همه ی وظایف رو در بر میگیره میگیم ولایت از ولی میاد ولی یعنی سرپرست، سرپرست ...

چرا عزیزم خیلی گسترده تره 

تو قوانین اسلامی حق ولایت فقط برای پدر و جد پدری اومده

درسته که ولی دارای مسوولیتهایی هست که مد نظر شما بوده ولی همون ولایت حقوق و اختیاراتی رو هم براش ایجاد می کنه که اصلا مرد اون ها رو نسبت به زن نداره

حرف من اینه وقتی تو شرع و قانون حرفی از ولایت مرد بر زن نشده چرا این رو از خودمون در  بیاریم که کلی هم حساسیت و زدگی الکی ایجاد کنیم

تو شرع و قانون بنا بر مصالحی دو تا حق مرد بر زن داره حق تمکین و حق اجازه خروج از خانه که دومی رو میشه با شروط ضمن عقد کلی محدود کرد   ( که در مقابلش  زن هم حقوقی داره از جمله حق نفقه و مهریه و تمکین حداقل هر 4 ماه یکبار و...و...)...اصلا حرفی از ولایت مرد بر زن نیومده بلکه طبق تمام قراردادها دو طرف حقوق و وظایف متقابلی دارن

والا منم که مذهبی ام برام این کلمه ولایت که شما از خودتون میگید قابل هضم نیست....به خصوص که تو شرع و قانون نیومده