2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست
تازه من دیدم گفتن فلان ایت الله سندرم داون رو هم خوب میکنه حتی حالت چهره هم درست میشه جهل و نادانی ...

کجا من گفتم سندرم دان و حالت چهره رو عوض میکنن؟

اگر مخالفید باشید ولی دروغ و نسبت های الکی نگید دیگه

شما بزرگید بچه که نیستین الکی حرف بزنید؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فکرای قدیمی 

چ قدیمی چه جدید

این هست

ولی میتونید برید معنای این ولایت رو پیدا کنید و ببنید حدیث و ایه منظورشون از ولایت چی هست و اون چیزی که شما فک میکنید چیه

که فاصله شون زمین تا اسمونه

و متاسفانه که اهل تحقیق دوستان

چ قدیمی چه جدید این هست ولی میتونید برید معنای این ولایت رو پیدا کنید و ببنید حدیث و ایه منظورشون ...

اهل تحقیق نیستن دوستان

مثال کاملا ساده میزنم فرض کنید زن و مردی توی یه خونه در ارامش زندگیـ میکنن در همین حال عده ای دنبا ...

دریم جان من الان این تاپیک رو اتفاقی دیدم

عزیزم مرد بر زن حق ولایت کلی نداره

فقط و فقط تو دو تا مورد خروج از منزل و تمکین زناشویی اطاعتش لازمه اون هم با رعایت حدود و شرایطش ...یعنی اگه ضرورت ایجار کرد میتونه هر کدوم از این دو تا رو هم رعایت نکنه...تو سایر موارد اطاعت از مرد واجب نیست...البته سازش و گذشت تز هر دو طرف پسندیده و لازمه زندگی مشترکه

مرد فقط و فقط  در صورتی که زن تمکین زناشویی نکنه و فقط و فقط بعد طی دو مرحله اول صحبت با زن و بعدش جدا کردن جای خوابش از زن اگه باز عدم تمکین زن پابرجابود میتونه زن رو بزنه اون هم طوری که سرخ و سیاه و کبود نشه...ی جور نازی کردن😉

غیر از این مورد مرد اصلا حق زدن زن رو نداره

من فکر می کنم شما هم خدا رو شکر از اون مردهایی همسرتون شدن که با وجدان و با اخلاقن و زور نمی گن که این طور ولایت رو حتی بیش از مقداری که اسلام لازم میدونه بیان کردید

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
ببخشید دوستان موضوعی که میگم کاملاً بیربطه به موضوع تاپیک اما این خانم دریم تو یک تاپیک دیگه یک نفر ...

سما جان من دقیقا کسی رو میشناسم که سرطان خون رو با طب سنتی و اسلامی و بدون شیمی درمانی و....درمان کرده بود...خودم شخصا با خانم اون آقا صحبت کردم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
کجا من گفتم سندرم دان و حالت چهره رو عوض میکنن؟ اگر مخالفید باشید ولی دروغ و نسبت های الکی نگید دیگ ...

کسی شما رو نگفت خانم محترم اگر پستو درست بخونین حتی ریپلای از حرف شما نداره 

من این حرفو از یک به ظاهر متدین دیگه مثل شما شنیدم

لطفا چشماتونو موقع پستها باز کنین و نسبتهایی مثل دروغگویی و بچه بودن که لایق شخصیت خودتونه به بقیه ندین

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
دریم جان من الان این تاپیک رو اتفاقی دیدم عزیزم مرد بر زن حق ولایت کلی نداره فقط و فقط تو دو تا مو ...

عزیزم منم گفتم منظور از ولایت مرد بر زن محدود و حقیر کردن شخصیت زن نیس

مرد جایی که صلاح بدونه بطور مثال بیرون رفتن زن از خونه درست نیس براساس اختیاری که داره میتونه نذاره زن بره

کما اینکه تو همین نی نی سایت میخونیم ک مینویسن شوهر نمیذاره مسافرت برم و فلان جا برم

خب شاید این صلاح دید مرد هست که احازه نمیده

من دعوا یا دشمنی ندارم

منظورم از ولایت هم این هست که مرد جاهایی ک ببینه یکسری کارهاو رفتارهای خانومش جزو خط قرمز زندگی هست یا باعث مشکل میشه با حرف و منطق اون رو از کارش منع کنه

کسی شما رو نگفت خانم محترم اگر پستو درست بخونین حتی ریپلای از حرف شما نداره  من این حرفو از یک ...

شما پست تون رو دقیقا در جواب پست کسی گفتین که از من انتقاد کرده

طبیعی هست ک فک کنم روی سخن تون با من بوده 

عزیزم منم گفتم منظور از ولایت مرد بر زن محدود و حقیر کردن شخصیت زن نیس مرد جایی که صلاح بدونه بطور ...

خوب این حق رو غیر اون دو مورد زن هم بر مرد داره ..یعنی در مورد خط قرمز ها زن هم میتونه به مرد تذکر بده و باهاش صحبت کنه ..پس بگیم زن هم بر مرد ولایت داره؟؟

دوست عزیز

به نظرم بهتره قوانین اسلام رو درست بیان کنیم ...ا

ن طوری که شما بیان کردی خیلی فراتر از اسلام برای مرد حق قایل شدی

ناراحت نشی عزیزم ولی ی طوری حرف زدی که متاسفانه من  اول حس کردم یکی از مخالفای اسلامی که میخای با این طور بیان نچسب کاربرا رو از دین زده کنی

همسر حق ولایت داره حتی میتونه احازه نده زن از خونه خارج بشه منـ گفتم اگر خیلی رو ارایش و لنز برای ...

نمیتونم باور کنم ی خانم اینجوری صحبت کنه😊تصورم از شما اینه که ی آقای هستی با تفکر عهد قجری

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧