2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست
من حس میکنم اگر ارایشمو پاک کنم یحور پنهان کاریه،،و حس بدی دارم،،،دوست دارم همون جوری که بودم ببینه ...

آخه عزیزم آرایش رو برای مهمونی زنونه کرده نه برای خیابون ایشون داره میگه چادر سر میکنه پس احتمالا خیلی کم آرایش میکنه یا آرایش نمی کنه 

تو اینجور خانواده ها مرسومه تو مراسم آرایش کنن و بعد قبل از خروج برای اینکه نامحرم نبینه پاک کنن یا با ماشین پدر یا همسرشون جوری که دیده نشن برگردن خونه

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه
آخه عزیزم آرایش رو برای مهمونی زنونه کرده نه برای خیابون ایشون داره میگه چادر سر میکنه پس احتمالا خی ...

اره قبول دارم من خودم معمولا با همسرم برمیگردم،،

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بچه ها ب پیشنهاد پوشیه انتقاد کردن شما بحث ولایت رو پیش کشیدی شما حرف زدنت فراموشت میشه لطفا ...

مگه به بچه ها پیشنهاد دادم ک جبهه گرفتن؟

بحث ولایت رو هم کسی نبود درست جواب بده

همه هدفتون کوبیدن و ساکت کردن بود

و اطلاعات شما رو هم دیدم فوران میکرد از پست هاتون

بنظرم همگی خیلی دلتون پر بود از دین و اسلام خوب شد کلمه پوشیه  و ولایت مرد رو گفتم تا یکم تخلیه شیدـخیلی رو دلتون سنگینی میکرد😂😂

موفق باشید.✋

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

اگر کسی راجب چیری ندونه بهتره بگ نمیدونم ن اینک یسری حرفای پر اشتباه بزنه

دین کامله ولی حرفای شما زدین پر سواله معلومه خودتم اطلاعاتی نداری

در ضمن گزارشتم زدم

معلومه چحور ادمی هستی

ببخشید دوستان موضوعی که میگم کاملاً بیربطه به موضوع تاپیک اما این خانم دریم تو یک تاپیک دیگه یک نفر رو که برای درمان سرطان یکی از نزدیکانش راهنمایی می‌خواست که به چه پزشکی مراجعه کنه به طب سنتی و به قول خودشون اسلامی راهنمایی کرده بود که برن پیش یک آیت الله تو قم و تبریزیان در مشهد.واقعا متعجب شدم من خودم پزشکم جدیدا وزارت بهداشت این طب مثلا اسلامی رو برای درمان بیماریها بخصوص بیماری هاری صعب العلاج رد کرده اونوقت میان اینجوری مردم رو راهنمایی میکنن.ببخشید طولانی شد اما از دین و اسلام مایه نزارید

خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...
ببخشید دوستان موضوعی که میگم کاملاً بیربطه به موضوع تاپیک اما این خانم دریم تو یک تاپیک دیگه یک نفر ...

تازه من دیدم گفتن فلان ایت الله سندرم داون رو هم خوب میکنه حتی حالت چهره هم درست میشه

جهل و نادانی تا کجا!ایت الله به جایی رسیده که دستکاری ژنتیکم میتونه بکنه و دنیا بیخبره!!!

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
ببخشید دوستان موضوعی که میگم کاملاً بیربطه به موضوع تاپیک اما این خانم دریم تو یک تاپیک دیگه یک نفر ...

اینکه شما از دنیا عقب هستید

و چشم دیدن این رو ندارید ک فردی اسلامی داره معجزه میکنه و این بیماری های لاعلاج رو مداوا میکنه از روی حسادت شماس

ولی متاسفانه باید بهتون بگم ک این حرف حقیقت داره و از خارج کشور برای مداوای مریضی هاشون پیش این فرد میرن

و تا وقتی مردم ما حرف دینشون رو قبول ندارن باید هم تو این گرفتاری ها باشن

خود کرده را تدبیر نیست

و چقدر براتون مهمه ک دنبال تایپک های من هستین  

جواب بچه ها راجب ولایت کامل بود البته ولایت فعلا با امام زمانه ن با شوهر

فک کنم شما کارت قاطی کردن مسائل با هم هست

ولایتی که امام زمان داره چه ارتباطی با ولایت مرد داره؟

یعنی اگر ولایت با امام زمانه، ایشون میاد به شما میگه تو زندگی این و کارو بکن ک این کارو نکن و شوهرت در مقابل هیچکارس؟؟

اگر کسی راجب چیری ندونه بهتره بگ نمیدونم ن اینک یسری حرفای پر اشتباه بزنه دین کامله ولی حرفای شما ز ...

عزیزم گزارش من رو هم بزن

برام مهم نیس

ولی خوشحال شدم از اینکه نظراتتون رو هم شنیدم

نمیدونستم اینقدر دلتون از زمین و زمان پره

ان شالله خالی بشه تا راحت زندگی کنی

مهم نظرم بود که دادم در کمال ادب

شما بودی که نتونستی درست جواب بدی و رسیدی به گزارش زدن