2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست
معلومه که زن و مرد باید مطلوب هم باشن. منم به همسرم میگم این لباس رو بپوش یا نپوش اونم به من میگه. ا ...

ما که از داخل زندگی کسی خبر نداریم

گاهی اختلاف سلیقه ها ی فاحش باعث اختلافات میشه و از اول اینطور نبوده یه مسیری رو طی کرده تا به این مرحله رسیده

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان به این کاربرتوصیه کنیدکتاب دوقرن سکوت وتاریخ طبری روبخونه .هشت هزارسال پیش ماملکه داشتیم به زن ارزش داده میشدکوروش بزرگ هرگزبه جزهمسرش همسری اختیارنکردزنی روبه اسارت نگرفت قتل وکشتارنکردووووووووووووواقعاازخوندن این تاپیک هنگ کردم کی وکجااینقدرراحت تاریخمونوفراموش کردیم وبه آدماش عملابرده داری روتحمیل کردیم .عجبا!!!

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
دریم جان واقعا فک کردی الان داری امر ب معروف میکنی امر ب معروف ی جمله کوتاه ن فلسفه چینی و ایه قران ...

من امر به معروف نکردم

ووقصدمم این نبود.جواب دوستان رو دادم با حرفهایی که زدن

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

ارزش زن خیلی بالا هست.حتی تو قران گفته شده قرص صورت معلوم باشه.چرا الکی به اسم دین هر حرفی میرنید.حتی طبق فانون یک مرد نمیتونه به زنشبگه سر کار نرو مگر اینکه محیط اون کار بد باشه.تو رو خدا الکی چیزی نگین همین چیزا باعث شده دین و ایران الکی خراب بشه

استارتر عزیز 

شاید همسرتان توقع داشته آرایشان رو قبل از خروج از مهمونی پاک کنید 

من به شخصه اینکار رو میکنم

ولی واقعا رفتارش ناپسند بوده

من اگه جای شما بودم یه نامه می نوشتم ابراز محبت و ناراحتی میکردم و شاید کمی حق رو درباره کم کردن آرایش بهش میدادم و درباره رفتار زشتش به شدت ابراز ناراحتی میکردم و میزاشتم جایی که بخونه بعدم میخوابیدم

یا شایدم یه پیانو میدادم حالش رو می پرسیدم

ولی تا عذر خواب نکنه و قول نده که رفتارش رو تولد نکنه باهاش سرسنگین میموندم

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه
افرین عزیزم جواب یسریارو نباس داد جوابش تو سوالش نهفته است کافیه بره پستای قبلیشو بخونه

قوه تجزیه و تخلیل نداری

یعنی نفهمیدی پوشیه یه پیشنهاد بود

و ولایت مرد و بحث هاش یک موضوع جدا

البته فکـ کردم فهمیدین فرق این دو تا رو

ما که از داخل زندگی کسی خبر نداریم گاهی اختلاف سلیقه ها ی فاحش باعث اختلافات میشه و از اول ای ...

درسته ولی ظاهر رو که حداقل دیدیم و انتخاب کردیم. بنابراین باید در حدی که نخوایم تغییرات اساسی ایجاد کنیم همون چیزی که بوده و قبول کنیم. اما موافقم که ما داخل زندگی کسی نبودیم. مثلا در مورد مورد مشابه استارتر، در صورتیکه خانم از اول محجبه و بدون آرایش بوده و بعد ازدواج خواسته حجابش رو خیلی تغییر بده به همسرشان هم حق میدم. البته باز هم با اغماض. 

بله در جواب حرف غیر منطقی من فقط سکوت میکنم،،بحث کردن با .....بیفایده است

سکوت میتونی بکنی

ولی بی احترامی نه

چون بهتون بی احترامی نشده

استارتر عزیز  شاید همسرتان توقع داشته آرایشان رو قبل از خروج از مهمونی پاک کنید  من به ش ...

من حس میکنم اگر ارایشمو پاک کنم یحور پنهان کاریه،،و حس بدی دارم،،،دوست دارم همون جوری که بودم ببینه منو،

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
سکوت میتونی بکنی ولی بی احترامی نه چون بهتون بی احترامی نشده

جای خالی رو خودت هرکلمه ای دوست داری بذار،،،برداشت خودت مهمه ببینی چی لازمه بذاری

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

چه استارتر مظلومی داریم. کل بحث رو منحرف کردیم و اعتراضی نکرده. عزیزم به نظر من اصلا بهش پیام نده و باهاش تماس نگیر.اومد هم تحویلش نگیر. نزار تصور کنه میتونه داد و بیداد کنه و قهر کنه و از خونه بره بعد برگرده شما حق و بهش بدی.

قوه تجزیه و تخلیل نداری یعنی نفهمیدی پوشیه یه پیشنهاد بود و ولایت مرد و بحث هاش یک موضوع جدا البت ...

عزیزم بچه ها ب پیشنهاد پوشیه انتقاد کردن

شما بحث ولایت رو پیش کشیدی

شما حرف زدنت فراموشت میشه لطفا ادامه نده دیگ

دعوا زیاد دوس داری نه

یا حلقه معرفت   زیاد شرکت کردی

اطلاعاتت بیشتر از این نیس

لطفا تموم کن

ما نه هم رو میشناسیم نه خصومت داریم

شما خیلی جبهه کرفتی

واقعا اگ شیعه ای و اینقد از دین میگی باید بدونی جدل کار درستی نیس

پس لطفا عین بچه ها یاازه بدوران رسیده ها رفتار نکن

هرکی میخواد ساکت بشه هی میگی جوابی نداری بدی خوشت میاد دعوا برو جاشو پیهدا کن اینجا جاش نیس اسم تاپیک فقط دعواس اونم از نوع زن و شوهری