2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست
شما که داری بگو تو کدوم دوره کجا والی یکی از شهر های ایران زن بوده؟

پوران دخت زمان ساسانیان اولین پادشاه زن ایران بود علاوه بر این اکثدیت نماد ها مقدس زرتشت زن هستن مثل میترا هر چند نرود میخ اهنین در سنگ والا ما سردار زن هم داشتیم خانه نشینی و ولایت پذیری از ثمرات مثبت تحجر اسلامی برای خانمها

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما که داری بگو تو کدوم دوره کجا والی یکی از شهر های ایران زن بوده؟

احتمالا درباره آرتمیس یوتاب پوراندخت نشنیدید

از حقوق برابر زنان نشنیدید

البته این چیزا برای شما ارزش نیست خفت😏

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
بعله تو قران هم هست ولی مشکل اینجاس شما معنای ولایت مرد رو یک ادم چماق بدست، زورگو، با افکار قدیمی ...

درضمن شما چطور یکه تاز میرین و ندیده و نشناخته برداشت منو میگین،،،من فقط سوال پرسیدم،،مرد چماق بدست کجا بود این وسط

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خب وقتی یه حقی به کسی یا عده ای داده میشه در مقابلش هم مسیولیت باید بخوان. میگم مردی که دفاع نکرده د ...

جامعه قانون داره

دادگاه داره شکایت میشه کرد

مکروه ترین حلال خدا طلاقه

اگر واقعا این مرد صلاحیت این زندگی رو نداشت زن میتونه طلاق بگیره بخاطر عدم امنیت

زن اسیر که نیس میتونه حق و حقوقش رو بگیره

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

واقعا سروه جان بهتره به نفهمیدنشون احترام بذاریم...خوشبحال همسراشون که همچین زنان مطیعی گیرشون افتاده.

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن

اوووه چقدر طولش میدید

خب نظرش اینه 

چکارش دارید 

هر کس سبک زندگیه خودشو داره و فقط هم براساس سبک زندگیه خودش یه پیشنهاد داد اگه استارتر خوشش اومد اجرا میکنه نیومد نمی کنه

نمیفهمم اینهمه اصرارمون برای اینکه به زور حرفامونو به خورد هم بدیم اونم تو همچین جایی چیه؟

بیخیال بابا😊😊

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه
جامعه قانون داره دادگاه داره شکایت میشه کرد مکروه ترین حلال خدا طلاقه اگر واقعا این مرد صلاحیت ای ...

خب طلاق که نمیشه تنبیه اون وظیفه ای که مرد داشته و انجام نداده. اون مرد باید مجازات بشه. بعدش خانمش ازش جدا بشه و بچه ها رو هم سرپرستی کنه. اما چون متاسفانه چون مرد با اینکه ضعیف بوده ولی با همون حق ولایتش اجازه نداده همسرش کار کنه و این خانم استقلال مالی و ذهنی نداره که بتونه مستقل بشه. بچه ها هم با وجود این ضعف همچنان به پدر میرسن. 

انلاين ها يه حرفي بزنين خوب 

والا هر چی بگیم علیه خودمون استفاده میشه..

به نظر من زن وشوهر باید راجع به ظاهر و پوشش و...نظر بدن من در مورد پوشش و ادکلنو رنگ لباسو رسمی یا اسپورت بودن و... همسرم نظر میدم ایشونم همینطور و هر دوسعی میکنیم تا اونجا که میشه سلیقه ی همدیگرو تو انتخابامون لحاظ کنیم

اینجا خانوما میگن به اقا چه ربطی داره من هر طور بخوام میپوشم

من درکشون نمیکنم پس بره به کی بگه که دوست دارم اینطوری ببیننت من اینطوری لباس میپوشی لذت میبرم!

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
الرجال قوامون علی النساء

عزیزم ببین این قوامون یعنی تکیه گاه 

خانومیلطفا ادامه نده

شما داری به صورت ناصحیح  بیان میکنی

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه