2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست
اسلام رو میذارم کنار چون فک کنم در این مورد اطلاعات کمی داشته باشید ک بخام با حدیث و ایه مجابتون کن ...

ایا هر عقل سلیمی نمیپذیره که مردی که بیخود و بیجهت زنشو محدود میکنه و با چیزایی که کاملا تو جامعه حا افتاده مخالفه حداقل به خاطر همون ارامش خانواده باید  جلوی خودسو بگیرع و الکی دعوا راه نندازه؟

مشکل خیلیها اینه که به شکل پیش فرض خانم رو مقصر میدونن کاش برای یک بارم که شده ماجرا رو از اون طرف نگاه کنید

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذار این دریدن رو توصیف کنه ببینم 

مثال کاملا ساده میزنم

فرض کنید زن و مردی توی یه خونه در ارامش زندگیـ میکنن

در همین حال عده ای دنبال تخریب فضای ارام این زندگی هستند ایا بنظر شما ولایت مرد ایجاب نمیکنه که از حقوق زن و زندگیش دفاع کنه؟

ایا مردی که بخاطر زن و زندگیش در مقابل متعرضان قرار میگیره این ولایت باعث محدودیت و ذلیل شدن زنش میشه؟ یا اینکه این ولایت به معنای حفاظت از حریم زیبا و لطیف یک زنه؟

اسلام هیجوقت منظورش از ولایت مرد بر زن کوچک کردن شخصیت زن در مقابل مرد نیست بلکه این ولایت وظیفه مرد رو سنگین میکنه تا ارامش یک زن در کمال خودش حفظ بشه

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
اسلام رو میذارم کنار چون فک کنم در این مورد اطلاعات کمی داشته باشید ک بخام با حدیث و ایه مجابتون کن ...

یعنی اگر خانمی دوست داشته باشه نوع پوشش خودش انتخاب کنه و زیر دست مرد نباشه و حکم جنس دوم نداشته باشه امراض جنسی داره؟؟؟بعد اون وقت امراض جنسی تعمیر میکنن جدیدا؟قدیم ترها درمان میکردن!!!عزیزم شدیدا متصبانه کورکورانه و خودبزرگبینانه نظر میدی والا من علمی در حرف شما ندیدم یه سری کلمات و جملات بی ربط فقط کنار هم گذاشتی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خدايش موندم چطوري اينا رو شستشوي مغزي دادن

مغز😐😐😐😐

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
مثال کاملا ساده میزنم فرض کنید زن و مردی توی یه خونه در ارامش زندگیـ میکنن در همین حال عده ای دنبا ...

عزیزم اگر یکی اومد این تخریب رو انجام داد و مرد کاری نکرد کدوم قانون شرعی میاد تنبیهش میکنه؟ 

مثال کاملا ساده میزنم فرض کنید زن و مردی توی یه خونه در ارامش زندگیـ میکنن در همین حال عده ای دنبا ...

دیگه نگو ولایت باشه،،آلرژی دارم بهش

راستی تو قرآن هم اومده این ولایت مرد بر زن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خدايش موندم چطوري اينا رو شستشوي مغزي دادن

مگه مغز دارن😏

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
اون اسلامی که به مرد حق ولایت داده بود واسه عربهای ۱۴۰۰ سال پیش بود.اون زمان زنای ایرانی والی شهرهای ...

کدوم زن والی شهر های ایران بوده؟

از جهت تاریخی هم اطلاعاتتون درس نیس

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
شوهر منم ازین حساسیت ها داشت یه مدت مراعات کردم یا جلوش انجام نمیدادم بمرور براش جا انداختم بهتر ...

جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقاب

این رو دیگه نشنیده بودم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...