2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 204 پست
متاسفانه وقتی تو این کشور زندگی میکنید باید این چیزا رو هم ببینید اصول و فروع بحارالانوار برای اهل ...

حالا شما پوشیه میزنی  

دریدن و گرگ رو هم بارسم شکل توضیح بده واسمون مرسی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان عالمان دین فرمایش کردن پوشیه و نقاب بزنید تا همسرتونو راضی نگهدارین چون حق ولایت دارن و شما باید براساس طرز فکر همسرتون زندگی کنین باشد که رستگار شوید،،،اینم یه راه حل😌😌😌😌

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

اون اسلامی که به مرد حق ولایت داده بود واسه عربهای ۱۴۰۰ سال پیش بود.اون زمان زنای ایرانی والی شهرهای مختلف ایران بودن و کلی قابل احترام.از بعد از حمله اعراب مردا حق ولایت پیدا کردن..

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن
شوهر منم ازین حساسیت ها داشت یه مدت مراعات کردم یا جلوش انجام نمیدادم بمرور براش جا انداختم بهتر ...

پوشیه بزنه؟اینم شد راه حل؟؟؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!

یه موضوعی. طلاق الان زیاد شده اما آیا دلیلش زیاد شدنه بی بند و باریه؟ احتمالا دلیلش همین استقلال خانمها نیست. قبلا شوهر هر کاری میکرد زن میموند و میساخت خوب بود؟ از نظر من عزت نفس هر آدمی مهمتر از هر چیزی هست. اگر همه عزت نفس داشتن هیچ ظلمی پایدار نمیموند. وقتی عزت نفس نداریم خودمون رو توجیه میکنیم که زن باید بسازد، زن باید در ظاهر چشم بگه و... 

یه موضوعی. طلاق الان زیاد شده اما آیا دلیلش زیاد شدنه بی بند و باریه؟ احتمالا دلیلش همین استقلال خان ...

طلاق زياد شده چون زنا پوشيه نميزنن در نتيجه فساد زياد ميشه. اين تحليل دوستمونه!

يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!
ولایت مرد لطفا از نظر علمی ثابت کنید

اسلام رو میذارم کنار

چون فک کنم در این مورد اطلاعات کمی داشته باشید ک بخام با حدیث و ایه مجابتون کنم

اگر باعقل و انسانیت هم بخایم بحث کنیم حتما هر عقل سلیمی میپذیره که زنی که بخاطر مسیله ی کوچکی مثلا مثل ارایش حاضره رضایت جامعه رو به فضای اروم زندگیش ترجیح بده شک نکنید که چنین زنی به اسم مساوی بودن حقوق زن و مرد دنبال هوسرانی هست

چه بهتر که چنین زنی هیجوقت ازدواج نکنه تا امراض جنسی اش رو تعمیر کنه

البته من کلی گفتم و اصلا منظورم به استارتر و هیچکدوم از دوستان منتقد نیس

یک بحث کلی هست

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
اسلام رو میذارم کنار چون فک کنم در این مورد اطلاعات کمی داشته باشید ک بخام با حدیث و ایه مجابتون کن ...

عزیزم موضوع برهم زدن آرامش خانواده به دلیل آرایش کردن نیست. موضوع اینه آرایش صورت ایشون اساسا ربطی به کسی نداره. حالا اگر ایشون با یه آدم زورگو زندگی میکنه که بخاطر آرایش جو خونه رو متشنج میکنه نشون میده همسر ایشون اصلا صلاحیت ولایت خانواده رو نداره

اسلام رو میذارم کنار چون فک کنم در این مورد اطلاعات کمی داشته باشید ک بخام با حدیث و ایه مجابتون کن ...

حق با شماست..بهتره مصلحت زندگیش رو در نظر بگیره که یه وقت همسرش به لطف حق ولایتش کتکش نزنه!!!

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن

این با عق و انسانیت بود؟ 

خیلی حقیرانه است

ضعیفه نباشید

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه