2777
2789
عنوان

دعوا امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 5787 بازدید | 204 پست
کدوم حرف من غلطه؟

امروزه زماني نيست زن بشينه مرد براش تصميم بگيره . زن به اندازه مرد حق داره. اگر موافقت يا مخالفتي در نوع پوشش يا ارايشه بايد با تتفاهم باشه نه اينكه مرد حق ولايت داره!!!!!! عجيبه يه زن اينو بگه و خودشو زير دست مرد بدونه. ديني كه عقل زن و زائل بدونه جاي سوال داره. نميخوام بحث ديني كنم. اما انسان روز به روز در حال تكامله پس بايد احكام ١٤٠٠ سال پيش با الان فرق بكنه! و اينقدركوركورانه تقليد نشه!

يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعضیا انگار ضریب هوشیشون ۵۰ که یکی دیگه براشون تصمیم بگیره

یکم شان خودتون حفظ کنید

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
بعضیا انگار ضریب هوشیشون ۵۰ که یکی دیگه براشون تصمیم بگیره یکم شان خودتون حفظ کنید

بعضي خانما دوست دارن زيردست مرد باشن و اينو به همه هم توصيه ميكنن. اينجور زنا همون طرفداراي صيغه هم هستن.

يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!

یا خداااا،،،پوشیه نقاب ،حق ولایت من دیگه حرفی ندارم😒😒😒

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
ما اگه عرف و شرع رو نخوایم کی رو باید ببینیم حالا؟؟؟ به چی میگی اطلاعات بالا؟؟اصول و فروع کافی ؟؟ ب ...

متاسفانه وقتی تو این کشور زندگی میکنید باید این چیزا رو هم ببینید

اصول و فروع بحارالانوار برای اهل خودش اطلاعات بالا محسوب میشه

اطلاعات بالا یعنی همین فساد هایی که از زن و مرد میبینیم که بخاطر همین رعایت نکردن عرفیات جامعه هست

ک زن و مرد فک میکنن هرکدوم مستقل و عقل کل هستن هرکی حرف خودش رو بزنه و راه خودش رو بره ک اخر برسن به طلاق ووهزار یک فساد بعد و قبل از طلاق

اگر این حق ولایت هست نمیخاد زن رو محدود و خونه نشین کنه میخاد ارزش زن رو حفظ کنه که مردی هست ک بهش تکیه کنی تو جامعه ای که گرگهای درنده هم اماده ی دریدن تو هستن

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
بعضي خانما دوست دارن زيردست مرد باشن و اينو به همه هم توصيه ميكنن. اينجور زنا همون طرفداراي صيغه هم ...

فکر کن نباشن😐😐

اینا سلکشنی عمل نمیکنن که ... 

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

متاسفانه وقتی تو این کشور زندگی میکنید باید این چیزا رو هم ببینید اصول و فروع بحارالانوار برای اهل ...

اصلا سرو ته نداشت جوابت😕

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

بعضي خانما دوست دارن زيردست مرد باشن و اينو به همه هم توصيه ميكنن. اينجور زنا همون طرفداراي صيغه هم ...

خیلی خنده داره و البته گریه دار😡

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
متاسفانه وقتی تو این کشور زندگی میکنید باید این چیزا رو هم ببینید اصول و فروع بحارالانوار برای اهل ...

الان اقايون دزد و مال مردم خور هم تو همون كشور زندگي ميكنن چطور احكام "دين مبين اسلام" براي مردمه اما براي از مردم بهترون تبصره داره؟! يه كم بيدارشيد. اخراي ٢٠١٧ هستيما.

خب همون مردی که زنش رو تهدید به کتک میکنه یا اجازه نمیده همسرش بره بیرون خود گرگه. حالا ما گرگ خانگی میخوایم؟  

بسه توروخداااا اه😒😒😡😡😡

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

ارزش زن حفظ کنه ؟

ارزش زن به چیه؟

این برده داری

تا وقتی امثال این خانم هستن که خودشون رو برده و زیر دست یه مرد میدونن انتظار رفتار بهتر از مردا نداشته باشید.از ماست که بر ماست.وقتی یه زن خودش رو اینقدر خفیف میکنه که مرد رو والی  و برتر بدونه طبیعیه آقایون خودشون رو صاحب اختیار و عقل کل میدونن

خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن