2777
2789

بستگی داره 

اگه قبول شم که میرم نشم میمونم پشت

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه رشته ای مد نظرته

اتاق عمل

مامایی 

هر کدوم شد 

رشته های کارشناسی مثل شیمی کاربردی اینام اوکیم

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

اگه حس میکنی خوب ندادی 

یا اگه حس می کتی قبولیت ۵۰ ۵۰ هستش 

دو باره شروع کن به خوندن  چون نتایج  اول مهر میاد 

به هر حال این دوماه هم بخونی ضرر نکردی ولی اگه هیچی نخونی تا مهر و دوباره بخوای شروع کنی نشدنی نیست ولی  سخته به بقیه برسی 

مخصوصا الان که مشخص نیست  علاوه بر امتحانای دوازدهم امتحانای یازدهم هم تاثیر داره یا نه  پس باید از فرصت هاتون استفاده کنید بچه ها

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
ایشالا قبول میشی

ایشالا توهم قبول شی دعا کن واسم🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز