2777
2789
عنوان

خیط شدم

291 بازدید | 15 پست

بچه ها امروز ساعت ۸ عصر بود ک با جاریم تو ی ساختمونم شوهرم گف بریم حیاط پسرمم خونه اونا بود به جاریم گفتم شمام میرین حیاط بریم گف باشه.خلاصه رفتیم شوهرم رفت بیرون ۳ تا چیپس یدونه پفک دو تا ماست موسیر گرفت اومد.بعدش ک یکم صحبت اینا کردیم شوهرم گف میرین بیرون دور بزنیم با ماشین ما هم گفتیم باشه برادرشوهرم شیفت شب بود.بعد تو ماشین بودیم بارون هم شدید میبارید منه خاک بر سر برگشتم گفتم بستنی بخر وای شوهرم اصلا جواب نداد😐😑خیلی بد شدم پیش جاریم بعد گشتن مستقیم اومدیم خونه.بعد شوهرم میگ ۱۰۰ تومن دادم پفک و چیپس تو این هوا چجوری میرفتم بستنی بخرم ولی من گفتم بهش ای کاش اگ غلطم بود حرفم گوش میدادی نمیدونین الان چقد ناراحتم.احساس خفگی میکنم 😔پیش جاریم خیط شدم کاش نمیگفتم ب شوهرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کجاش خیط شدنه 

پس چیه؟حالا اون پیش خودش چ فکرا نمیکنه اولیش این ک میگ شوهرش ب زنش احترام نذاشت اهمیت نداد دومیشم اینک میگ برادرشوهرم ی بستني زیاد دید واس ما

حالا یعنی شوهر جاریت وقتی جاریت یچیزی ازش میخواد، محکم با دستش میزنه رو چشمش میگه چشششم

ن آخه میدونی اونم بد شد ک شوهرم مثلا راضی نشد یه قیفی بخره واسشون در حالی ک یکم قبلش پفک اینا خریده بودا.مثلا من خودم بودم تو ماشینشون و برادر شوهرم اهمیت نمی نمیدادمن  خیلی معذب میشدم

میدونی اخلاقم یجوری همش حفظ احترام میکنم زیاد حرف نمیزنم همیشه جلو اسمش خانم اوردم 

وای پس چرااا منو جاریم اینهمه راحتیم.، البته منم خیلی آدمی نیستم باکسی گرم بگیرم، اما جاریم خوبه منو راحت بار اورده 🤣🤣 هر چند من خیلی از اون بزرگترم

وای میدونی باید اینجور مواقع بخندی بگی عههه بارون میباره ولش کن بستنی چیه خودتو بزنی ب اون راه

نتونستم فقط قفل کردم😐دلم شکست .خاک تو سرم واقعا.اگ شوهرم میخاس میخرید دیگ تو این بارون چه لزومی داشت اخه۰🫣

وای پس چرااا منو جاریم اینهمه راحتیم.، البته منم خیلی آدمی نیستم باکسی گرم بگیرم، اما جاریم خوبه منو ...

ینی تو این شرایط بودی حتی اگ با جاریتم رااحت بودی بازم احساس بدی بهت دس نمیداد؟