2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کل زندگیم رو جنگیدم از بدنیا اومدنم تا به امروز همیشه درد و بیماری باهام بوده نشدن تو زندگی کنارم ...

منم همین مشکلات اما بدترش داشتم جوری ک روانشناس گفت من کمکی بهت نمیتونم بکنم برو روانپزشک دارو بخور

بخدا کم آوردم شاید روزی هزار بار بغض کنم اما خودمو جمع جور کردم جنگیدم مطمئنم این روزا شکست میدم

تو قوی باش 

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
الان از دکتر میام دارم میجنگم ک درگیر سرطان نباشه برو ناشکری نکن توبه کن 

ان شاء الله که نمیشه خدا رو به تمام روزهایی که دلم شکسته قسمش میدم که برات هیچوقت نباشه

نمیگذره بخدا نمیگذره تنهام ته دنیا شنیدی میگن من الان اونجام دنیا برام تنگ شده صدام رو هیچکسی نمیشنو ...

ببین اوج تنهایی میخوای من نه خواهر دارم نه دوس نه رفیق فامیل در حد تلفن به درد نخور اگر بدونی از پارسال تا الان چی کشیدم هر روز بیمارستان برا مامانم دریغ از یه دل خوشی ساده که تو زندگی داشته باشم ترک کار کردم یکساله و نیمه به خاطر مریضی مامانم هیج جا را ندارم برم یکم یه هوایی تازه کنم   پارسال شبی نبود که با گریه نخوابم اما مطمن هستم میگذره قوی باش دختر  هر کی یه مشکلی داره 

نه ولی ای کاش بودم 

مطمئنم تو زندگیت یه دونه دلخوشی. داری حداقل نگو نداری ک باورم نمیشه حداقل به همون دلخوشیم فکر کن

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡
پیامت خوندم بغضم شکست گفتم میشه خدا بهم نگاهی کنه

اره میکنه من خیلی دلم شکسته از کوچیک تا بزرگ دلم رو شکستن من برات دعا کردم مطمئن باش خدا الان تو دل شکسته ی منه و مستجاب میکنه

ببین اوج تنهایی میخوای من نه خواهر دارم نه دوس نه رفیق فامیل در حد تلفن به درد نخور اگر بدونی از پار ...

میدونم گلم ولی من فشار رومه زنگی برام دردناک شده هر روز بی حوصله از خواب بیدار میشم از خواب وحشت دارم تا برو اخر بمیرم از همه بیشتر خودم راحت میشم

همه ازم سیرن همه میخوان نباشم  چرا باید زندگی کنم

هعی منی 

بیخیال زندگی تو کن اونا رو هم واگذار کن ب خدات ببین چجور آسیب میبینن و اینکه تا میتونی حتی شده یه سوره کوچیک بخون تا دلت آروم بگیره عزیزم♥️🌹

هعی منی  بیخیال زندگی تو کن اونا رو هم واگذار کن ب خدات ببین چجور آسیب میبینن و اینکه تا میتون ...

چقدر بگم خدا یکبار بلندم کن یکبار حتی شده بر خلاف میلت کمکم کن بزار نفس بکشم و مثل بقیه زندگی کنم ولی زندگیم مثل بقیه نیست کار میخوام نمیشه بچه میخوام نمیشه ارامش میخوام نمیشه دیگه خسته ام از بس زور گفتن بهم

چقدر بگم خدا یکبار بلندم کن یکبار حتی شده بر خلاف میلت کمکم کن بزار نفس بکشم و مثل بقیه زندگی کنم ول ...

آرامش و خودت از خودت میگیری عزیزم اگه اعتماد ب نفس ت بالا ببری و بگی بدرک هرچی میگن مطمئن باش حالت خوب میشه با فکر کردن به رفتارای بقیه فقط خودت آسیب میبینی نه بقیه