نمیگذره بخدا نمیگذره تنهام ته دنیا شنیدی میگن من الان اونجام دنیا برام تنگ شده صدام رو هیچکسی نمیشنو ...
ببین اوج تنهایی میخوای من نه خواهر دارم نه دوس نه رفیق فامیل در حد تلفن به درد نخور اگر بدونی از پارسال تا الان چی کشیدم هر روز بیمارستان برا مامانم دریغ از یه دل خوشی ساده که تو زندگی داشته باشم ترک کار کردم یکساله و نیمه به خاطر مریضی مامانم هیج جا را ندارم برم یکم یه هوایی تازه کنم پارسال شبی نبود که با گریه نخوابم اما مطمن هستم میگذره قوی باش دختر هر کی یه مشکلی داره
هعی منی بیخیال زندگی تو کن اونا رو هم واگذار کن ب خدات ببین چجور آسیب میبینن و اینکه تا میتون ...
چقدر بگم خدا یکبار بلندم کن یکبار حتی شده بر خلاف میلت کمکم کن بزار نفس بکشم و مثل بقیه زندگی کنم ولی زندگیم مثل بقیه نیست کار میخوام نمیشه بچه میخوام نمیشه ارامش میخوام نمیشه دیگه خسته ام از بس زور گفتن بهم
چقدر بگم خدا یکبار بلندم کن یکبار حتی شده بر خلاف میلت کمکم کن بزار نفس بکشم و مثل بقیه زندگی کنم ول ...
آرامش و خودت از خودت میگیری عزیزم اگه اعتماد ب نفس ت بالا ببری و بگی بدرک هرچی میگن مطمئن باش حالت خوب میشه با فکر کردن به رفتارای بقیه فقط خودت آسیب میبینی نه بقیه