2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سوالتون چیه؟

من محکوم به تمکین شدم بایدبرم خونه ای که شوهرم گرفته برم که چی بشه چندروزبمونم تکلیفم چی میشه وقتی اقامنو نمیخواد و فقط برا فرارازمهریه و نفقه تمکین زده

من وکیل نیستم اما میدونم اگه زن خونه رو ترک کنه مرد میتونه حکم عدم تمکین بگیره دادگاه برای زن احضاریه میفرسته اگه برنگشت که دیگه نفقه بهش تعلق نمیگیره اصطلاحا میگن زن ناشزه میشه

من محکوم به تمکین شدم بایدبرم خونه ای که شوهرم گرفته برم که چی بشه چندروزبمونم تکلیفم چی میشه وقتی ا ...

مهریه رو ک باید بده تمکین هم شما میتونی تمکین نکنی فقط بهت نفقه تعلق نمیگیره همین

من وکیل نیستم اما میدونم اگه زن خونه رو ترک کنه مرد میتونه حکم عدم تمکین بگیره دادگاه برای زن احضاری ...

اینازو میدونم مشکل من اینجاست تاکی باید بمونم اقاقصد زندگی نداره و میگه من نمیخوام زندگی کنم من مجبوربه این کارشدم لطفا توهم خونه ای که گرفتم نیا امامدذکی ندارم اینارو تحویل دادگاه بدم موقع جلسه دادگاه گفتم این حرفارو زده گفت دروغه حالا من موندم چ خاکی بریزم سرم

پشمام چقد سخت اون تمکین میشه عذاب برا آدم

خب همینو میگم استرس کل وجودمو گرفته من الان باید چیکارکنم تاکی میتونم بمونم خونش چجوری برگردم خونه پدرم میشه فرارکرد؟ بازناشزه میشم اصلا چیکاربایذکرذ

من محکوم به تمکین شدم بایدبرم خونه ای که شوهرم گرفته برم که چی بشه چندروزبمونم تکلیفم چی میشه وقتی ا ...

عروس ما هم محکوم به تمکین شد و برادرم خونه و زندگی داره ولی عروسمون نیومد چیزی نشد فقط نفقه قطع شد مهریه سرجایش هست. الانم عروسمون دادخواست طلاق داده

متاسفانه وقتی رای صادر بشه و قطعی بشه و خانم ملزم به تمکین شده یعنی زوجه وظیفه داره برگرده و کاریش نمیشه کرد مگه اینکه رای قطعی نشده باشه و با دلایلی به رای توی مهلت 20 روزه اعتراض بزنید و با دلایل منطقی رای رو بتونید توی مرجع بالاتر بشکنید

حالا اگه قطعی شده باشه چی؟ آقا درخواست اجرائیه میده و بعداز اون اگه دیگه برنگردید هم نفقه بهتون نمیرسه و هم با شرایطی آقا دادخواست ازدواج مجدد میده و دادگاه جلسه میذاره و با در نظر گرفتن شرایط و عدم تمکین شما میتونه رای به ازدواج بده

بله متاسفانه بیشتر این رای ها بهانه ی آقاست واسه اذیت کردن خانم. در کل اصلا خانم رو نمیخواد ولی میخوان اذیت کنند.