2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 42 پست
۳تا😁

خوب قربونت خودت که هم خانواده شوهر میشی هم خواهر شوهر .تازه بعدم ممکنه جاری بشی اینا چیه میگی دختر        

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برداشت من اشتباه بوده که حس کردم کل این صحبت ها طنز بوده؟ 

عزیزم شوخی کردم😐واگرنه من مجردم نه شوهر دارم نه جاری

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
خوب قربونت خودت که هم خانواده شوهر میشی هم خواهر شوهر .تازه بعدم ممکنه جاری بشی اینا چیه میگی دختر & ...

خواهر شوهر هستم😁😁😁

عزیزم شوخی میکنم😘😘😘

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
یکبار که فهمیدی  قراره بیان خونت توجه نکن و اونروز کلا از خونه برو بیرون  بعد که اومدن و ...

فکر نمیکنم حرف زدن باهاشون فایده ای داشته باشه. 

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
عه من چرا از این سوژه ها ندارم  مادرشوهرم که خیلی وقته فوت کرده اصلا ندیدمش جاریامم یکیشون طلا ...

خوش به حالت

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
عزیزم شوخی کردم😐واگرنه من مجردم نه شوهر دارم نه جاری

معلوم بود شوخیه ولی من تعجب کردم از عکس العمل دوستان. چه بده که مجردی میای اینجا نظرت به خانواده شوهر خیلی منفی میشه. من دور و برم تو رابطه ها بیشتر از اینکه خانواده شوهر اذیت کن ببینم عروس اذیت کن دیدم. 

من نمیدونم بی خبر اومدن چه لذتی داره براشون.خونواده شوهر منم یه بار تو ۸ سال خبر ندادن که دارن میان. ...

منم تا بچه نداشتم اصلا برام مهم نبود. 

احساس میکنم زورشون میاد خبر بدن.  میخوان بگن  خونه پسرمونه،  هر وقت دلمون بخواد بیخبر میایم. دلیلی نمیبینن خبر بدن 

وا چه بی ادب. خب شما هم یکبار با اینکه میدونی برنامه بذار و برو بیرون از خونه تا پشت در بمونن. 2با ...

رفتار افتضاحیه ولی من تو یه شهر دیگه هستم.  وقتی بیان دیگه چند روز میمونن. شوهرم هر روز باهاشون در تماسه.  ولی با من انقدر هماهنگ نیست که بخوام همچین کاری بکنم.  حتما چند ساعت قبل متوجه اومدنشون میشه و نمیزاره اینکار رو بکنم

اگه یه روز بیان ببینن خونت نیستی و یا غذا رو در حد خودتون درست کنی و گرسنه بمونن میفهمن بایستی فهم د ...

نمیشه متاسفانه. اگه میشد خیلی خوب بود