2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

1181 بازدید | 42 پست

سلا

خانواده شوهرم توی یه شهر دیگه زندگی میکنن. الان پنج ساله که عروسشونم.

تو این مدت هر وقت خواستن بیان خونه ما، اصلا خبر نمیدن.

باید از یه نفر دیگه بشنوم که میخوان بیان. مثلا زنگ بزنم به خواهر شوهرم، اون بگه فردا مامانم اینها می‌خوان بیان خونتون.

حالا اون هیچی، صبح فهمیدم که فردا میخوان بیان. زنگ زدم بهشون. کلی ابراز خوشحالی کردم.

بعد دوباره الان زنگ زدم بهشون.  پدر شوهرم میگه مگه بهت خبر ندادن که نمیایم. مطمعنم که اگه خودم زنگ نزده بود، فردا ناهار پخته بودم.  منتظرشون بودم،  زنگ میزدم میگفتن اخی مگه نمیدونستی نمیایم

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

خدا شفا بده کل و اجمعین خانواده شوهرارو بلکه ما عروسا راحت بشیم یعنی

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفا بده کل و اجمعین خانواده شوهرارو بلکه ما عروسا راحت بشیم یعنی

واقعا 

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

خانواده شوهر و خود شوهر(دور از جون شوهر شما)همه عنتر منترن😁😁😁جاری از همه بیشتر😁😁😁✌جاری بزرگه بیشتر بیشتر😂😂😂

دوستان جاری بزرگ منظورم شما نبودینا اونایی که نی نی سایت نمیان و میگم

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
خانواده شوهر و خود شوهر(دور از جون شوهر شما)همه عنتر منترن😁😁😁جاری از همه بیشتر😁😁😁✌جاری بزرگه ب ...

امضات خيلي دوست داشتنيه❤️❤️

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم 

یکبار که فهمیدی  قراره بیان خونت توجه نکن و اونروز کلا از خونه برو بیرون 

بعد که اومدن و نبودی و خلاصه یکم دلگیر شدن محترمانه بشین صحبت کن که خوب چرا بهم خبر نمیدین من از کجا بدونم قراره بیایین وقتی ندونم ممکنه جای دیگه قرار بذارم

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

عه من چرا از این سوژه ها ندارم 

مادرشوهرم که خیلی وقته فوت کرده اصلا ندیدمش جاریامم یکیشون طلاق گرفته اون یکی هم خیلی خانونه اذیت نداره کلا سوژه از قوم شوهر ندارم حوصلم سر میره😂😂

امضات خيلي دوست داشتنيه❤️❤️

مثل خودت😘

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

من نمیدونم بی خبر اومدن چه لذتی داره براشون.خونواده شوهر منم یه بار تو ۸ سال خبر ندادن که دارن میان.واقعا زشته بی خبر اومدن.به خصوص برا کسی که بچه کوچیک داره.ممکنه خونه نامرتب باشه یا وسایل پذیرایی نباشه یا حتی آدم خواب باشه و ....

خانواده شوهر و خود شوهر(دور از جون شوهر شما)همه عنتر منترن😁😁😁جاری از همه بیشتر😁😁😁✌جاری بزرگه ب ...

شما داداش نداری؟

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

وا چه بی ادب.

خب شما هم یکبار با اینکه میدونی برنامه بذار و برو بیرون از خونه تا پشت در بمونن.

2بار 3بار این کارو بکنی مجبورن دفه ی بعد خبر بدن.

یا نهار مثلا درست نکن. 

کلا طوری رفتار کن که خبر نداری دارن میان.

خیلی اعصاب خرد کن هست این رفتار.

منکه باشم خیلی شیک همون دفه ی اول میگم که لطف کنن چند روز قبل اومدن خبر بدن. خانواده ی خودمم میدونن باید از قبل اطلاع بدن.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس

اگه یه روز بیان ببینن خونت نیستی و یا غذا رو در حد خودتون درست کنی و گرسنه بمونن میفهمن بایستی فهم داشته باشن!!!!!

والا من خونه داداشم برم از قبل میگم با اینکه با زنداداشم خیلی راحتم و دوس دارم هر کی خواست بیاد بهم بگه