2777
2789
عنوان

اومدم ساندویچی یه نفر زل زده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 63 پست

تو بهش نگاه نکن بگیر بخور

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

تو بهش نگاه نکن بگیر بخور

همین الان رفتن

گفتم شاید دلش بخواد

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا من از این کاربر مزاحمتی نه برای خودم نه برای خانوم های سایت ندیدم .در ضمن سر در سایت نزده و ...

خیلی ممنونم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

به هرحال خوردی عزیزم یانه؟

آره تموم شد

زل میزنن به آدم

آدم نمیتونه بخوره

بهش لبخند بزن شاید خجالت بکشه نگات نکنه😂 منم کسی زل بزنه نمیتونم غذا بخورم

رفتن

منم خوردم تموم شد

من روم نمیشه یه بچه نگام کنه جلوش یه چیزی بخورم

آخیییینوش جون

ممنونم

قبلا قرار بود ازدواج کنم

هر وقت با اون خانوم میرفتیم رستورانی جایی دعوامون میشد

چرااااا😂

من عادت دارم

هر جا میرم غذایی چیزی میخورم خودم جمع میکنم

بطری نوشابه و آشغال ها رو میندازم تو سطل آشغال

سینی رو خودم میبرم تحویل میدم

چون بعضی ها میخورن همینجوری ول میکنن میرن