2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1820837 بازدید | 90819 پست
سلام، نه اتفاقا اصلا یادم نیست کی نزدیکی داشتم!!!     انقد شوهرم سرش شلوغه که وقتی میخواب ...

میدونم از حرفام کلی سوء برداشت ممکنه بشه. با جان و دل همه ش رو میپذیرم تا اتفاقا درست این موضوع رو مطرح کرده باشم.

من یه دسته مرد و زن رو فاکتور میگیرم از مبحث. اون هایی که سردی بیولوژیک و بیمارگونه ای دارن. اونها به کنار

ولی هر مرد و زنی یه لم خاصی دارن. معاشقه لزوما به معنی تخلیه جنسی نیست.

یعنی تماس پوستی، صحبت های عاطفی یا بعضا جنسی، حرف زدن هایی که خیلی باعث تفاهم میشه. نوازش دو طرفه. خصوصا برا مردها و زنهایی که مهر طلب هستن. تو سکوتی که بچه هارو ۸-۹ شب خوابوندی و این وقتت مختص خودت و همسرته. چه اختلاف هایی که حین همین مکالمات صمیمی از بین میرن. سوء تفاهم هایی که گوشه دل دو طرف بوده. (خودم همیشه اینجور موقعا ذات همسرم رو میفهمم که ورای غرور آباء و اجدادیش، چه حسی داره نسبت به وقایع)

من هنوزم بچه هام نهایت ۹ خوابن. قبل اینکه همسرم بیاد.

اهل بیت میگن خانم شب که میشه قشنگ تماس پوستی رو با مرد برقرار کنه.

نیازی نیست دعوتی صورت بگیره. این همون دعوته. باید ببینی میل دو طرف به چه سمتی میره.

بعد یه روزایی بچه هارو بپیچونی. یه قرار ترتیب بدی. من به کرات توی زندگیم این کارو کردم. خیلی کیف میده. شده یک هفته هیچ جا نرفتم تا دلتنگ بچه ها بشن. بعد رفتم انداختم بغلشون بفرما این نوه شما من میرم برمیگردم.

بعد از اون ور با شوهرم قرار دارم و کسی نمیدونه.

خوراکی ای که دوست داریم میخریم

صفا میکنیم. چند دقیقه بیشتر نیاز نیست برا این خوشی ها.

راستی من بارداری به بارداری لباس زیرهارو تجدید میکنم معمولا.   

یا طرح لباس زیرمو داستان میکنم. اینا حالا خاص منه. شوخیهای اینجوری خیلی دارم. کاش میشد نمونه ش رو بگم. ولی زبان قاصره چون سایت عمومیه. تا متوجه بشی دقیقا منظورم چیه.

همیشه از سختی های زندگی خیلی ناله کردم برا دوستام. ولی این بخش رو به جهت حیا واقعا سختمه توضیح بدم

لزومی هم نداره. منتها هیچی تحت هیچ شرایطی نباید زن و شوهر رو برای چند روز حتی از هم غافل کنه.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین منظورم از بدون دخالت یعنی اینکه بعضی دکتر ها مثلا تحریک دهانه رحم را از 37 هفته به بعد شروع می ...

ممنون از توضیحاتت زهرا جان  

خیلی لطف کردی

ایشون  فککنم تحریک نکردن، چون درد زیادی نداشت، فقط معاینه بودالبته من خیلی مایل نبودم ولی ناچارا قبول کردم

ورزش و پیاده روی رو روزانه دارم انجام میدم،

امیدوارم که اثر داشته باشه...

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

دو روزه دستام جوش زده، فککنم واسه دمنوش ها ست

من طبع بدنم گرمه، دمنوشا هم همه گرررم!

روزی یه قاشق غذاخوری بابونه، یه قاشق تخم شوید، یه قاشق رازیانه، جداجدا دم می کنم می خوردم

اما الان دیگه بدنم انگار نمیکشه، قبلا حاسیت پوستی داشتم، الان جو ش هاش دوباره برگشته، میترسم این جوشها رو هی بخارونم زخم شه راهی برای ورود کرونا بشه!!!

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
میدونم از حرفام کلی سوء برداشت ممکنه بشه. با جان و دل همه ش رو میپذیرم تا اتفاقا درست این موضوع رو م ...

ممنون باران جان توصیه های خوبی کردی     

لیست جدید از مامانای منتظر:

یکشنبه 10 اسفند 99

(دختر) paryvash  تبریک!

(دختر) آلپاچینو تبریک!

(دختر) رستن  5 روز

(پسر) فیروزه 2هفته

(پسر) hamideh_bahar سه هفته و 4 روز

(پسر) چکاوکان 5هفته و 4 روز

(پسر) sami400  شش هفته و 4 روز

(دختر) زینبفاطمه 9 هفته و 6 روز

(پسر) mpari86 سیزده هفته

(پسر) رها9411 چهارده هفته و 6 روز      

(پسر) محمدصادق_زینب 15هفته 

( دختر) باران73_ 17هفته و 1 روز

(پسر) s32 هفده هفته و 4 روز 

(    ) eli_banu هفده هفته و 5 روز

(دختر) گلدونه 63 نوزده هفته

(    ) razak95 بیست و شش هفته و 1 روز

(     ) زهرا_69  بیست و نه هفته

عزیزان اگر اسم کسی رو جا انداختم، یا تاریخ یا جنسیت رو اشتباه نوشتم بگید.

میدونم از حرفام کلی سوء برداشت ممکنه بشه. با جان و دل همه ش رو میپذیرم تا اتفاقا درست این موضوع رو م ...

تَ تَ تَ تَ تَ تَ تَ تَ تَ تَ به  رگبار بست رفتتتت

یعنی دیگه اقا حجت تمام..

هرکس بدینسان نباشد از مانیستتت😎

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام خانما لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻 دوست من تقریبا یک ماه مونده به زایمانش،امروز که ...

سلام ساعت قمر در عقرب هم مهمه پس نگران اون نباشن

روزهای هفته هم چهارشنبه روز بدی نیست صرفا مستحب نیست

اگر بواسطه مناسبت یا اول،وسط،آخر ماه بودن کراهت داره،

به نیت رد مظالم صدقه بدن و بسپارن به خدا

ائمه علم نجوم رو تایید کردن منتها گفتن که در بندش نشید پس

نظر_شخصی# من اینه که نه باید وسواس داشت نه بی توجهی کرد

سلام ساعت قمر در عقرب هم مهمه پس نگران اون نباشن روزهای هفته هم چهارشنبه روز بدی نیست صرفا مستحب نی ...

اینم بگم که با پیشرفت بارداری خیلیا درگیر وسواس میشن

یکی رو حرفا حساس میشه یکی رو نظافت

یکی هم رو سلامت جسمی یا معنوی نوزاد

پس عادیه. فقط باید خود مادر بر خودش مسلط بشه

عزیزم. عزیییییزم. اقا این قضیه برا من ناموسیه. تا بفهمم زنی رابطه ش با شوهرش ولو برای چند روز اوکی ن ...

آقا اینجوری نگووو. با بسم الله وارد موضوع میشم مخصوصا که قضیه ناموسیه

اول بگم با صد در صد حرفات موافقم. (همیشه هم از فلش کارتات استفاده کردم.) اما نه به عنوان یک معادله ثابت. یه متغیرهایی این وسط هستن که برای شما حذفش اشکالی نداره یا به هر دلیلی افراد دیگه پارامترهای دیگه رو هم میخوان لحاظ کنن

آقا اینجوری نگووو. با بسم الله وارد موضوع میشم مخصوصا که قضیه ناموسیه اول بگم با صد در صد حرفات موا ...

به نظرم میاد نگاه شما نگاه اولویت اول خدا پیغمبر اولویت دوم همسر و لا غیر. اسلامیش هم اینه. اما اسلامیش خیلی چیزای دیگه هم هست مثل وقت خانواده. وقتی پدر خانواده وقتی که میتونه برای خانواده اش بذاره فقط یه کم بیشتر از تایم خوابشه چیکار باید کرد؟ واقعا پرورش بچه ها بدون پدر میتونه کامل باشه؟ حالا هرچقدر هم مادر ازهرنظرتمام و همه فن حریف باشه. بچه های منم قبل اومدن باباشون میخوابن. بعضی وقتا جمعه هم ندارن با پدرشون. و این باعث میشه من و همسرم با علم به این که زمان دو نفره ی مخصوصمون کم میشه این وقت رو با بچه ها تقسیم کنیم تا هم شاهد رابطه ی دونفره مون باشن هم تجربه هایی که فقط با پدر میشه داشت رو داشته باشن.

به نظرم میاد نگاه شما نگاه اولویت اول خدا پیغمبر اولویت دوم همسر و لا غیر. اسلامیش هم اینه. اما اسلا ...

مساله دیگه ای که هست اینه که خستگی یه معضل واقعیه. نمیشه نادیده اش گرفت. این که روزها با وجود بچه ها کوچولو کوچولو چرت بزنی تا شب بتونی بیدار باشی برای این موضوع بعد ببخشید ببخشید طرف مقابل قبل از/حین/بعد از رابطه خوابش میبره..از اون خاطره هاس که میگی کاش نساخته بودمش. البته بعد از ده بیست بار اول تکراری میشه ولی همچنان درست نیست.

شاید هم به خاطر یک مساله اعتقادی این اتفاق افتاده. یکی معتقده رابطه ی سالم هر شبه، یکی یه شب در میون، یکی در موارد نیاز، یکی هم به خاطر اعتمادی که به پزشکش یا مربی دینیش داره در بازه هایی تا جایی که ممکنه عقبش میندازه. الله اعلم.

2790
2778
2791
2779
2792