2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
اهل عملی مهربونم هستی ، وظیفه شناس اینو حس نکردم حمد میخونم الهی که شفا پیدا کنن عزیزم اشنایی داری ...

ممنونم گلم

به ازدواج ختم ميشه؟

يعني طرف آشناس؟

خواهرمم بگو گلي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی باردار میشم شوهرم دوستم داره؟خیانت نمیکنه؟ طلام پیدا میشه یا دزدیدن

پیدا میشه .فکر کنم قبلا یبار پرسیدی ازم یه تاپیک

حسش میتونه متغیرباشه ممکنه گاهی بی تفاوت باشه گاهی توجه کنه

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

امیرحسین برمیگرده؟ دوسم داره؟

احتمال دوس داشتن هس 

اما مطمئن نیستم برگشتو

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

پیدا میشه .فکر کنم قبلا یبار پرسیدی ازم یه تاپیک حسش میتونه متغیرباشه ممکنه گاهی بی تفاوت باشه گاهی ...

لطفا بگو واقعا فردا نمیاد پس ببینمش؟من چکار کنم با این همش بدقولی میکنه.حست درموردش چیه لطفا بگو.ادم بدیه؟سینا

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

تا سال اینده 

شغلم جز سوالاتی ک پاسخ دقیق دارن هست نمیتونم پاسخ بدم .درکل شغلی هس ک درامد خوبی داره و خودشم راضیه

امسال چه رشته و چه شهری قبول میشم؟

قبولی توی چیزی هس ک ممکنه از فکرت دور باشه کمی 

اما کنارمیای باش

تا سال اینده  شغلم جز سوالاتی ک پاسخ دقیق دارن هست نمیتونم پاسخ بدم .درکل شغلی هس ک درامد خوبی ...

درامد همسر اینده من چطوره خوبه؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
بله

ممنون که جواب دادید ❤️🙏😊

ان شاالله که هرچی خیره براتون اتفاق بیفته

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مرسی،،،  اینم جواب بده لطفا هادی دوسم داره قسمت هم هستیم؟  

ازش حس خوبی گرفتم درکل .حسشم خوبه 

خواهش میکنم

خوب چقد طول میکشه.

خیلی نیس 

رو وعده های ۲ و ۳ حسم بیشتربود