2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
سلام گلم لطفا ميشه بگي ميلاد برميگرده يا نه باكسي هست يعني رل داره يا عقد كرده تروخدا هرچي حست ميگه ...

حس کردم زیاد برای ازدواج و رابطه جدی نیس ..احتمال برگشت کمه 

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نفر هست برات مدنظر داشته ازقبل ، ممکنه بشناسی یا ندونی  امسال انرژیشو حس نکردم  دیر م ...

مرسی،،، 

اینم جواب بده لطفا

هادی دوسم داره قسمت هم هستیم؟  

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

علاقس ،اما اتیشی نیس

ممکنه عاشقم بشه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
حست درموردم چیه ؟ امسال فرهنگیان قبول میشم ؟ یکی دوماه دیگه خونمون بنایی میکنیم؟

یه فرد دل پاک .انرژی مهربونی ازت حس میکنم

برا این چیزی حس نمیکنم

زمانش کمی بالا پایین میشه

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

شنبه که بیاد چی میشه  خوب پیش میره همه چی  از هم دیگه خوشمون میاد

خوب پیش میره معمولیه اون روز 

انرژی منفی دورت زیاده ..هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر به خودت جذب میکنی  سعی کن برخلافش پیش بین ...

آره خودمم احساس میکنم میدونی نمیتونم خودمو گول بزنم میخوام واقعیت رو بدونم راحت شم 

دوسم داره هنوز؟ قصدش اذیت کردن من بود که آمد ؟ ممنون میشم جواب بدید

ممکنه درکل مراقب باش 

لطفاا به من بگوو به عشقم میرسم یانه،،۴ماهه کاتیم بگو این همه دارم جون میکنم دعامیکنم نذرکردم میرسم ی ...

احتمال برگشت هس ولی جدی نیس

عزيزم ميشه ويژگي هاي منم بگي بگو مشكلاتمون حل ميشه ؟ مامانم خوب ميشه؟ امسال ازدواج دارم ؟

اهل عملی مهربونم هستی ، وظیفه شناس

اینو حس نکردم حمد میخونم الهی که شفا پیدا کنن عزیزم

اشنایی داری بله

ایا ازدواجم با سینا یا کس دیگ؟

یه شخص دیگه فکرمیکنم

کی باردار میشم

تا چن ماه اینده

تنبلی داری رفع کن