sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 313 پست فقط یک بار پست بذارید ، صبور باشید به ترتیب پاسخ میدم همیشهزیاد شد قفل میکنم ، درخواست ندین لطفاجهت سرگرمی درنظر بگیرید🤍درست بودن دعا کنین برامدرصد : ۷۵ ، ۸۰ ساحرشب🌌 درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه. 1403/02/24 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 حس علی بهم چیه؟ علاقس ،اما اتیشی نیس درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 سلام گلم لطفا ميشه بگي ميلاد برميگرده يا نه باكسي هست يعني رل داره يا عقد كرده تروخدا هرچي حست ميگه ... حس کردم زیاد برای ازدواج و رابطه جدی نیس ..احتمال برگشت کمه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
kolah_ghermezi عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4133 یه نفر هست برات مدنظر داشته ازقبل ، ممکنه بشناسی یا ندونی امسال انرژیشو حس نکردم دیر م ... مرسی،،، اینم جواب بده لطفاهادی دوسم داره قسمت هم هستیم؟ و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد❤... خدایا شکرت
پیتزامکزیکی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 12092 علاقس ،اما اتیشی نیس ممکنه عاشقم بشه؟ خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 حست درموردم چیه ؟ امسال فرهنگیان قبول میشم ؟ یکی دوماه دیگه خونمون بنایی میکنیم؟ یه فرد دل پاک .انرژی مهربونی ازت حس میکنمبرا این چیزی حس نمیکنمزمانش کمی بالا پایین میشه درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6269 نمیدونم این فاصله چیه همش حس میکنم .. فکرمیکنم یکم بیشتر طول بکشه خوب چقد طول میکشه. خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 شنبه که بیاد چی میشه خوب پیش میره همه چی از هم دیگه خوشمون میاد خوب پیش میره معمولیه اون روز درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
mom_mikaeil عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 2697 یه فرد دل پاک .انرژی مهربونی ازت حس میکنم برا این چیزی حس نمیکنم زمانش کمی بالا پایین میشه چیزی حس نمیکنی یعنی حست منفیه یا اینکه کلا هیچ حسی نداری ؟
دوراتو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 4172 انرژی منفی دورت زیاده ..هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر به خودت جذب میکنی سعی کن برخلافش پیش بین ... آره خودمم احساس میکنم میدونی نمیتونم خودمو گول بزنم میخوام واقعیت رو بدونم راحت شم
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 دوسم داره هنوز؟ قصدش اذیت کردن من بود که آمد ؟ ممنون میشم جواب بدید ممکنه درکل مراقب باش درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
eliiiiiimoo عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 11832 برمیگرده احتمالش هس عزیزم درخواست دوستی قبول نمیکنم شب ناشناس بذارم میاد؟ تـاسیـان `
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 لطفاا به من بگوو به عشقم میرسم یانه،،۴ماهه کاتیم بگو این همه دارم جون میکنم دعامیکنم نذرکردم میرسم ی ... احتمال برگشت هس ولی جدی نیس درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 عزيزم ميشه ويژگي هاي منم بگي بگو مشكلاتمون حل ميشه ؟ مامانم خوب ميشه؟ امسال ازدواج دارم ؟ اهل عملی مهربونم هستی ، وظیفه شناساینو حس نکردم حمد میخونم الهی که شفا پیدا کنن عزیزماشنایی داری بله درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 ایا ازدواجم با سینا یا کس دیگ؟ یه شخص دیگه فکرمیکنم درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7391 کی باردار میشم تا چن ماه ایندهتنبلی داری رفع کن درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.