2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
ممنونم عزیزم میشه از بین این سه عدد یکی رو انتخاب کنی  ۱ ، ۲ ، ۳

۱

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

گلم گره ای که افتاده به کارم چقدر طول میکشه حل بشه؟ خیلی وقته درگیرم

حس کردم بلاتکلیفی و اذیت شدن و داشته باشی.. برای زمان فکر نمیکنم خیلی زود بخواد حل بشه ، اما کم کم صبرت رو بالا ببر و نگرانیتو کمتر کن ، توکل بر خدا حل میشه

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمون قبولم؟ با کی ازدواج میکنپ

احتمالم پایینه برااین 

آشنایی دارید عشقیه ، الان زمانش حدود ۲سال آینده ازدواج

فردا میاد ببینمش؟

نمیدونم این فاصله چیه همش حس میکنم ..

فکرمیکنم یکم بیشتر طول بکشه

امسال ازدواج میکنم؟؟ با چه جور ادمی؟ 

یه نفر هست برات مدنظر داشته ازقبل ، ممکنه بشناسی یا ندونی 

امسال انرژیشو حس نکردم 

دیر ممکنه بیاد جلو 

کسیه که نسبت ب احساساتش مطمئن نیس

اما از دور مراقبته و نگاهش بهته

احتمالش پایینه

سر دوراهی قرار داره؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من امسال قبول میشم؟انسانی یا زبان؟؟ کلا هر چی درمورد قبولیم حس میکنی بگو اینکه چه شهری رتبه و..

بله .زبان حسم بیشتر بود 

شانس موفقیت شما بالاس هرکاریم کنی سرنوشتت رقم میخوره ک به اهداف و ارزوت برسی 

شهر خوبی میوفتی

حسش بهم چیه،دوسم داره بهم می‌رسیم؟رقیب دارم؟

یه چیزی یا یه شخصی نیس که باعثداختلاف و فاصله باشه تو رابطه ؟یجور فاصله یا سنگ انداختن نمیدونم اگه هس مراقب باش 

حسش خوبه اما گاهی دلخوری دارید 

احتمال اینم هس

بله .زبان حسم بیشتر بود  شانس موفقیت شما بالاس هرکاریم کنی سرنوشتت رقم میخوره ک به اهداف و ارز ...

ممنونم که جواب دادی  

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.