sahereshab مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 عنوان حس 6 | مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست فقط یک بار پست بذارید ، صبور باشید به ترتیب پاسخ میدم همیشهزیاد شد قفل میکنم ، درخواست ندین لطفاجهت سرگرمی درنظر بگیرید🤍درست بودن دعا کنین برامدرصد : ۷۵ ، ۸۰ ساحرشب🌌 درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 1403/02/24 | 17:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negab عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1788 اهل عملی مهربونم هستی ، وظیفه شناس اینو حس نکردم حمد میخونم الهی که شفا پیدا کنن عزیزم اشنایی داری ... ممنونم گلم به ازدواج ختم ميشه؟يعني طرف آشناس؟خواهرمم بگو گلي
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 نمیدونم این فاصله چیه همش حس میکنم .. فکرمیکنم یکم بیشتر طول بکشه فردا پس نمیاد؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 کی باردار میشم شوهرم دوستم داره؟خیانت نمیکنه؟ طلام پیدا میشه یا دزدیدن پیدا میشه .فکر کنم قبلا یبار پرسیدی ازم یه تاپیکحسش میتونه متغیرباشه ممکنه گاهی بی تفاوت باشه گاهی توجه کنه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 امیرحسین برمیگرده؟ دوسم داره؟ احتمال دوس داشتن هس اما مطمئن نیستم برگشتو درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 پیدا میشه .فکر کنم قبلا یبار پرسیدی ازم یه تاپیک حسش میتونه متغیرباشه ممکنه گاهی بی تفاوت باشه گاهی ... لطفا بگو واقعا فردا نمیاد پس ببینمش؟من چکار کنم با این همش بدقولی میکنه.حست درموردش چیه لطفا بگو.ادم بدیه؟سینا خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ تا سال اینده شغلم جز سوالاتی ک پاسخ دقیق دارن هست نمیتونم پاسخ بدم .درکل شغلی هس ک درامد خوبی داره و خودشم راضیه درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 امسال چه رشته و چه شهری قبول میشم؟ قبولی توی چیزی هس ک ممکنه از فکرت دور باشه کمی اما کنارمیای باش درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
سیبیلوی_زشت_سابق عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4671 پیدا میشه .فکر کنم قبلا یبار پرسیدی ازم یه تاپیک حسش میتونه متغیرباشه ممکنه گاهی بی تفاوت باشه گاهی ... یادم نیست پرسیده باشم خیانت نمیکنه؟
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6350 تا سال اینده شغلم جز سوالاتی ک پاسخ دقیق دارن هست نمیتونم پاسخ بدم .درکل شغلی هس ک درامد خوبی ... درامد همسر اینده من چطوره خوبه؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 سر دوراهی قرار داره؟ بله درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13574 بله ممنون که جواب دادید ❤️🙏😊ان شاالله که هرچی خیره براتون اتفاق بیفته ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 مرسی،،، اینم جواب بده لطفا هادی دوسم داره قسمت هم هستیم؟ ازش حس خوبی گرفتم درکل .حسشم خوبه خواهش میکنم درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 ممکنه عاشقم بشه؟ بله درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7308 خوب چقد طول میکشه. خیلی نیس رو وعده های ۲ و ۳ حسم بیشتربود درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧