2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
دوستم نظرت در مورد من چیه چه جوری آدمی هستم 

بنظر زیاد اسیب دیدی گاهی نمیتونی از خودت دفاع کنی یه ترسی تو چشمات میبینم شاید به حس درونیت مربوط باشه ..تو خودت میریزی ناراحتیاتو؟ حس کردم یه ترسی ته دلته اما به وقتش شجاعت لازمو داری
خصوصا وقتی انرژیت بالا بره

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

سلام عزیزم من میخام ب یکی پیام بدم نمیدونم خودم پیام بدم خوبه یا نه میشه کمکم کنی 

سلام چطور کمکت کنم متوجه نشدم؟

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انعطاف خوبی داری ، کنجکاوی معمولا ، فکرت گاها مشغول میشه یا تو یه دنیای دیگه ای هستی ، قلب مهربونیم ...

افرین خیلی درسته

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
در کل میش بگی ازازدواج در ایندم راضی هستم احساس خوشبختی دارم؟

اره نگران نباش تمرکزت بیشتر رو اهدافت باشه

انعطاف خوبی داری ، کنجکاوی معمولا ، فکرت گاها مشغول میشه یا تو یه دنیای دیگه ای هستی ، قلب مهربونیم ...

عزيزم ميشه ويژگي هاي منم بگي

بگو مشكلاتمون حل ميشه ؟

مامانم خوب ميشه؟

امسال ازدواج دارم ؟

منو شوهرم جدا میشیم یا پشیمون میشه میاد دنبالم

احتمال پشیمونی هس اما مطمئن نیستم

خیر گلم درست نیست 

دیشب بهم فشار اومده بود آخرش میخوای یه سوال دیگه بپرس

یه اتفاق بد رو پیش بینی میکنم شک دارم بیوفته یا نه چی میشه بگی راحت شم میترسم

انرژی منفی دورت زیاده ..هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر به خودت جذب میکنی 

سعی کن برخلافش پیش بینی کنی 

عزیزم امسال باهاش ازدواج میکنم یا بیشتر طول میکشه؟

ممکنه تا اخر امسال باشه 

مواظب یسری موانع سرراهت باش ، تاخیر میندازه