2777
2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 313 پست
فاصله بینتون نیوفتاده؟ تا ناراحتی چیزی؟ حس کردم از چیزی ناراحت باشه ، حسی بینتون هست ممکنه کسیه ک بش ...

فردا میاد ببینمش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
کمی طول میکشه اما میرسه

امسال ازدواج میکنم؟؟ با چه جور ادمی؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برمیگرده سمتم؟ 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

دلیلی که منو نمیبخشه الان چیه؟

احساساتش درگیر شده میخواد ب خودش زمان بده کمی ناراحتی ته دلشه ولی سعی داره بزرگترش نکنه

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

من امسال قبول میشم؟انسانی یا زبان؟؟

کلا هر چی درمورد قبولیم حس میکنی بگو اینکه چه شهری رتبه و..

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

حس علی بهم چیه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
میش بگی محسن در چ حاله ونازاحت از موقعیت زندگیش یانه؟

برای این زیاد چیزی حس نکردم  بنظرمیرسه یسری مشکلات رخ میده ولی پذیرشش کمی بالاس

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

ویژگیهای منو میتونی بگی

انعطاف خوبی داری ، کنجکاوی معمولا ، فکرت گاها مشغول میشه یا تو یه دنیای دیگه ای هستی ، قلب مهربونیم داری ، ممکنه گاهیم تنبلی کنی