2789
عنوان

حس 6

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 313 پست
فاصله بینتون نیوفتاده؟ تا ناراحتی چیزی؟ حس کردم از چیزی ناراحت باشه ، حسی بینتون هست ممکنه کسیه ک بش ...

فردا میاد ببینمش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دلیلی که منو نمیبخشه الان چیه؟

احساساتش درگیر شده میخواد ب خودش زمان بده کمی ناراحتی ته دلشه ولی سعی داره بزرگترش نکنه

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

حس علی بهم چیه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
احساساتش درگیر شده میخواد ب خودش زمان بده کمی ناراحتی ته دلشه ولی سعی داره بزرگترش نکنه

فردا بلاخره همو میبینیم؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
میش بگی محسن در چ حاله ونازاحت از موقعیت زندگیش یانه؟

برای این زیاد چیزی حس نکردم  بنظرمیرسه یسری مشکلات رخ میده ولی پذیرشش کمی بالاس

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

ویژگیهای منو میتونی بگی

انعطاف خوبی داری ، کنجکاوی معمولا ، فکرت گاها مشغول میشه یا تو یه دنیای دیگه ای هستی ، قلب مهربونیم داری ، ممکنه گاهیم تنبلی کنی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز