2777
2789
عنوان

منو جاریم

190 بازدید | 7 پست

داستان از پارسال شروع شد که خانم یه چیز از من قرض کرد و بعد از پس دادنش ،به وسیله طعنه زد که لته کهنس هست 

و من باهاش سرسنگین شدم چون آخه من که به زور نگفتم بیا ببر 

چرا تو سر مال میزنی ؟ تازه چیزی که خودم نمی‌پوشم. گران خریدم ،پس اینقدر خاطرت عزیز بوده که دادمت 

بعدش یه دورهمی داشت ،منو پیام داد 

من ناراحت شدم آخه من حتی پارک بخوام برم با کسی تماس میگیرم 

و جوری تربیت شدم که پیام یعنی نیا و خوشم نمیاد ازت 

آخه مگه یه تماس سه دقیقه چقدر وقت  از آدم میگیره که ارزش نمیزاریم؟ تازه توی به کوچه ایم

بعدا فهمیدم فقط جاریهارو پیام داده و خانواده شوهر رو زنگ زده 

کاش لااقل همه رو پیام میداد ! 

من از بقیه جاریام خبر نداشتم تا بعد از دورهمی خواهرشوهرم تعریف کرد که اتفاقا ما گفتیم پیام ممکنه طرف نخونه و یا آنتن نده  ،اونم زنگ زده بهت ،گفته تو جواب ندادی 

در صورتی که تماسی دریافت نکردم و الکی وانمود به تماس کرده .

بعد از اون فهمیدم کلا این بشر دوس نداره با من مثل بقیه رفتار کنه و انگار کمتر میدونه 

قبل ترها توی کوچه همو می‌دیدیم، یه بار محل میداد یه بار بی تفاوت رد میشد الان دیگه همش بی تفاوت انگار واقعا زنگ زده من نیومدم !!!

منم دیگه بیخیال شدم و بی محل میکنم مثل خودش 

اونم عیدپارسال جلو جمع گفت این نیومد مهمونی من پامو نمیزارم خونش 

من خودمو زدم به نشنیدن ،آخه مثلا چی بگم ،التماس کنم بیا ؟خب نیا 

و الان خانم دوساله طرف خونه ما نیومده و امسالم از ۱ فروردین تا ۱۳ رفت مسافرت و هیج جاااا نرفت 

که اون به من مربوط نیست ،ولی اینکه هنوز فک میکنه من میگم فلانی شرمنده نیومد مهمونی 

اصلا دوس نداشتم محیطی باشم که نتونم نفس بکشم 

آخه دیدین بعضیا واقعا کنارشون نفس تنگی میگیری ؟ایشون اونجوریه 

لعنت به هرچی جاری بدجنسه،که تیر میندازن و تفنگ قایم میکنن،جاری منم خیلی بیشعور و حق به جانبه،دو بار باردار شدم یکبار حتی یکبار هیچ که حالی نپرسیده هر بارم باهام سر دشمنی باز کرده،ازش متنفرم اما شوهرم و خانوادش همیشه پشتشن و نمیذارن باهاش قطع رابطه کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مثل تو با جازیم قطع رابطم، البته اون شروع کرده و الان دوساله خونمون نیومدن و ما نرفتیم، امشب اتفاقی خونه مادر شوهرم دیدنش انگار مار منو گزیده، بقول شما تنگی نفس گرفتم، اینقدر انرژی منفی گرفتم ازش که با همسرم سر هیچ و پوچ بحث کردم

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
اسی جان بیخیال جاری شو لطفا مث خودش رفتار کن خوب بود خوب باش/بد بود بد باش اصلا فکرتم درگیرش نکن

منم همش همین حرفو با خودم میزنم و همین رفتار رو هم دارم ولی بعد از دیدنش از درون بهم میریزم کی خوب میشم من

سعی کن کمتر ببینیش

دیگه خیلی کم میبینمش جدیدا ولی یک تیکه از وجودم ازش متنفره هنوز و حس شدیداً بدی میگیره با اینکه بارها تو دلم بخشیدمش

2790
2778
2791
2779
2792