2777
2789
عنوان

کنکور 😔

148 بازدید | 9 پست

دوستان ما خونمون کوچیکه فقط دو اتاق خواب و صدا میاد داداش یکساله هم دارم خیلی سروصدا می‌کنه حالا اون قابل تحمله ولی خانوادم قبلا مراعاتم میکردن ولی الان اصلا 

همش سروصدا میکنن التماسشون میکنم بهشون میگم چیزی نمونده فقط دو هفتس فقط بزارید این دو هفته رو بخونم میگن خسته شدیم ازت واز کنکورت چقدر باید ساکت شیم وفلان 

منم کلی درس هنوز مونده برام تازه هی میان ومیرن تو اتاق تازه یکی اومد اعصابم بشدت ریخت محکم زدم رو سرم گریه ام گرفت 💔💔💔💔

برو تو حموم 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق دارین

کتابخونه نمیتونید برین ؟؟

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

در اتاقت قفل نمیشه؟ 

گوشگیر بخر  تو گوشم پنبه بذار

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
از کجا بگیرم؟

ابزار فروشی

از کجا بگیرم؟

برو تو کالا ورزشی بگو صدا گیر میخوام از اینا که شناگر ها استفاده میکنن اونارو تا اخر بچپون تو گوش ت عالیه بعدم برو فروشگاه لوازم تحریر بگو صدا خفه کن هدفونی میخوام