2789
عنوان

نشستم غصه

94 بازدید | 16 پست

خواهرم که سندرم داون داره میخورم اینکه الان توی این سن دوست داره یکی دوسش داشته باشه راستش ابجیم عاشق پسر عموم شده همش اینو میگه و تو فامیل مسخره می کنند منم دو سه باری کم مونده بود دعوام بشه ولی با این چیزا که درست نمیشه آبجیم خیلی دختر زرنگی اصلا نمیخورع سندرم داون داشته باشه ولی خب به هر حال.. الان میاد مثلاً خونمون بچه میدم نگه داری کنه انقد خوب نگه میداره منم دورا دور حواسم هست میدم بغلس کنه ولی الان مشکل من اینه چیکار کنم برای خواهرم گاهی اوقات حالم گرفته میشه گریم می گیره نظر شما چیه و اینم بگم اسم پسر عموم علیه مثلا آبجیم اونو دیدنی سه بار باهاش دست میده به بقیه میگه من میخوام با علی ازدواج کنم و این علی هم دیدم چجوری بد رفتاری می کنه منم دو سه بار تندی کردم تو رو خدا یه چیزی بگین کلافم

حس منو کسایی که تو شرایط من بودن درک می کنن کارم شده گریه که چرا ابجیم نمیتونه مثل بقیه باشه عاشق بشه عروس بشه دورش بگردم مثل ماه میمونه

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

من دیدم ازدواج میکنن با همسان خودشون البته آقا رو عقیم می کنن

الان من چیکار کنم ول کنه پسر عموم رو اون بد رفتاری میکنه من دلم میکشنه دلم میخواد پسر عموم بکشم ولی خوب اونم میتونه ملایمت رفتار کنه

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان من چیکار کنم ول کنه پسر عموم رو اون بد رفتاری میکنه من دلم میکشنه دلم میخواد پسر عموم بکشم ولی ...

اونم میترسه بخنده بیشتر با احساسات خواهرت بازی بشه

متاسفم درکت می کنم

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

باشه ولی حق نداره پشت سرش بگه عقب افتاده بخدا بعضی وقتا میشینم گریه می کنم

خیلی زشته کارش بهت حق میدم

حالا نمی ترسه خدا یه بچه اینطوری بهش بده

مردم چقدر بی وجدان شدند

اونم میترسه بخنده بیشتر با احساسات خواهرت بازی بشهمتاسفم درکت می کنم

باشه ولی حق نداره پشت سرش بگه عقب افتاده بخدا بعضی وقتا میشینم گریه می کنم

خیلی زشته کارش بهت حق میدمحالا نمی ترسه خدا یه بچه اینطوری بهش بدهمردم چقدر بی وجدان شدند

اره دقیقا بخدا انقد تو فامیل مسخره کردن گاهی میخوام با هیچ کس حرف نزنم هر جا میریم یجوری میبینن میگن این بچه ها فرشته ان فلان ولی واقعا منو ناراحت میکنه و چند بار دعوام شده سر این ماجرا

یا چهره اشو مسخره میکنن

اره دقیقا بخدا انقد تو فامیل مسخره کردن گاهی میخوام با هیچ کس حرف نزنم هر جا میریم یجوری میبینن میگن ...

لازمه با افرادی رفت و آمد کنید که حس خوب بهتون میدن تحقیر رو تحمل نکنید

لازمه با افرادی رفت و آمد کنید که حس خوب بهتون میدن تحقیر رو تحمل نکنید

همشون همینن مامانم ولی قطع ارتباط نمیکنه ولی یه بار خدا قشنگ گذاشت تو کاسشون

دختر داییم خواهرمو مسخره کرد خدا شاهده مامانم تا صبح گریه کرد دختر داییم سر جای خودش تشنج کرد ۶ سال اینا فقط دنبال دوا درمان بودن گرچه باید الان بیشتر از اینا سرشون بیاد

همشون همینن مامانم ولی قطع ارتباط نمیکنه ولی یه بار خدا قشنگ گذاشت تو کاسشون دختر داییم خواهرمو مسخر ...

آخیش

انقدر خوشم میاد سرشون میاد

سلام عزیزم کاش برادرم میتونست ازدواج کنه و با هم آشنا میشدیم ...سرش رو گرم کنید با کلاس های مختلف مثل کلاس هایی که بهزیستی برگزار میکنه یا کلاس های نقاشی ...الهی بمیرم میدونم این فرشته ها چقدر پاک هستن

سلام عزیزم کاش برادرم میتونست ازدواج کنه و با هم آشنا میشدیم ...سرش رو گرم کنید با کلاس های مختلف مث ...

قربونت برم من

راستش من سرگرم زندگی خودم شدم به زور میتونم از جام بلند بشم ولی همیشه دلم پیششه مامانم نمیتونه دیگ ولی براش یه دوست پیدا کردیم دختره کلاس پنجمه اومده با خواهر 16 ساله من بازی میکنه

الان کم مونده بود سرمو بکوبم دیوار استرس بدی تحمل میکنم تازه مادر شوهرم میگفت خدایی ناکرده ژنت تاثیر نزاره بچم بیچاره بشه وای یادم می افته حالم بد میشه