2789
عنوان

پسره بی‌ادب😑

694 بازدید | 99 پست

خودش گیررر داده و پیشنهاد ک باهم باشیم

منم بهونه آوردم گفتم نه، گفت بهم فرصت بده

بازم من نه گفتم آره، نه گفتم نه

جوابامم خشک و سرد بود

دیروز پیام داد

فقط اسممو نوشت: سالیز

منم دو ساعت بعد جواب دادم، گفتم بله

هنوز پیاممو سین نزده😐 بدم اومده!

( تو پیامای قبلی هم گاهی دیر جواب میداد، گاهیم فوری)

پیاممو پاک کنم؟

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

اگه تا امشب جواب نداد پاکش میکنم

اگر جواب داد، بگید چه واکنشی نشون بدم؟

غیر ممکنه ی آدم ی روز گوشیشو چک نکنه! پس عمدی اینکارو میکنه

اصلاااا نمیخوام فکر کنه برام مهمه 😑 پاکش کنم نمیگه منتظر بوده؟ بذارم بمونه؟

چی کنم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

پاک نکن

جواب داد

سین بزن

جواب نده

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سین نزنم یا مثل خودش دیر جواب بدم؟

سین نزن

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

پاک نکن جواب داد سین بزن جواب نده

سین نزنم یا مثل خودش دیر جواب بدم؟

پاک نکن ضایعس که درگیرت کرده کارش پیام داد دیگه محل نده

محل. ک نمیدم بهش

خودشم میدونه سرد و خشک جواب میدم

ولی سین نزنم یا دیر جواب بدم؟

بزار بمونه ولی توام جوابشو نده دیگه

ینی پیاماشو سین نکنم

بی لیاقت میخواستم بهش ی فرصت بدم