2777
2789
عنوان

بیاید دعوا😁🤦🏻‍♀️

196 بازدید | 12 پست

والا با دخترعموم به مشکل خوردم من دو تا دختر عمو دارم(دختر عمو نیستن اینجوری می گم اگه احیانا بودن توی سایت متوجه نشن)

حدودا دو سال پیش من به یکی از آرزو هام رسیدم شما فرض کنین یه جور موقعیت شغلی یا شبیه به اون خلاصه دیکه با من بد شد چون با هم برای این کار درخواست داده بودیم و زد و اون قبول نشد و من شدم،کم کم رابطم رو باهاش کم کردم چون به نظرم اون رابطه دیگه درست شدنی نبود از طرف دیگه اون یکی دختر عمموماز وقتی بچه بودیم با من دشمن بود،خیلی رئیس بازی در میاورد و انتظار داشت ما هم طبق نظرات اون پیش بریم من واقعا همچین چیزیو تحمل نمی کنم!اما دو سه سال پیش انگار تلاش کرد که آدم بهتری بشه طوری که همه می گفتن:(فلانیو دیدی؟چه خوب شده)

من سعی کردم با اون دوستی بسازم و رابطم رو باهاش بهتر کنم

خلاصه که یه سال گذشت و رابطه ما محکم شد

مدلش رو بلد بودم می دونستم که آدمیه که می تونم زنگ بزنم سرکارش بذارم و بعدش دوتایی کلی بخندیم،اصلا دیده بودم که اینجور آدمیه،یه روز باهاش تماس گرفتمو اول مطمئن شدم که وقت آزاد داره ک مزاحمش نیستم بعد یه داستان الکی سر هم کردم بنده خدا کلا اینجوری بود که من چرا یادم نمیاد این خاطره رو!😁خلاصه آخرش بهش گفتم ها ببین باهات شوخی کردم ولی یه حرکتی کرد که اصلا انتظار نداشتم منو بلاک کرد و از اون روز دیکه صحبتی باهام نکرد،خودم آدم شکاکیم چون دیده بودم که دوستاش رفتار مشابه رو انجام دادن و مشکلی نبوده(اصلا هدفم این بود که خوشحال شه و بخنده) شک کردم نکنه این اصلا منو دوست خودش نمی دونه و من براش بیشتر جنبه سرگرمی لحظه ای دارم،خلاصه که از یه آدم مشترک بین خودم و خودش خواستم فقط بره باهاش حرف بزنه و وسط صحبتاش یه اسمیم از من بیاره(که ببینم آبروم رو حفظ می کنه و حرفی نمی زنه یا میذارتش لای منگنه)که متاسفانه آبروم رو برده بود و کلی هن از من بد گفته بود

منم گفتم دیگه این رابطه رو تمومش می کنم ولی خب چند روز پیش که می دونه قراره دوباره منو ببینه توی عید من رو از بلاک در آورده

کمکم کنید من چی کار کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزار برن گم شن عید دیدنی هم نرو حالا ک از بلاک در آوردن تو اونو بلاک کن ،😑😒

کلا با بلاک کردن مشکل دارم

طرف باید خیلی موی دماغ بشه

بعد همینجوریم خانواده ی پدریم کلا تیکه می اندازه که فلانی چرا نمیای خونه ما این داستانا

خب اونم انگار قراره محل نذاره تبدیل می شیم به دوتا آدم که همه از مشکلمون خبر رارن

خبر داشته باشن

قرار نیست که همه ازت راضی باشن

همین که خودت از خودت راضی هستی بسه 

فردا یه مشکل جدید پیش میاد همه یادشون میره