2777
2789
عنوان

حمله پنیک

195 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

من به کمک نیاز دارم 

اگه کسی تجربه ای مشابه من داره لطفا راهنماییم کنه 

من چهارساله که بخاطر مشکلات عاطفی که تو زندگیم پیش اومد دچار حمله پنیک شدید شدم و دارو مصرف کردم 

تا زمانیکه دارو میخورم حالم کلا روبه راهه

اما با قطع داروها حالم به شددددت به هم میریزه 

رسما جون کندن رو تجربه میکنم 

داروها ۱۵ کیلو اضافه وزن ،ریزش مو و یبوست و عوارض دیگه برام داشته 

الان یک ماهی میشه داروها رو تدریجی قطع کردم 

ولی بسیااااار بی انگیزه و بی حوصله و خواب آلود شدم 

فقط دوس دارم تو تخت خواب باشم و پا نشم 

کارام رو به زور با گریه انجام میدم 

امشب دیگه خیلی خیلی حالم بهم ریخته دوباره حمله دارم 

تو رو خدا بگین چیکار کنم 

خسته شدم از دارو خوردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم حملات پنیک داشتم .من داروهام رو ازترس عوارضش نخوردم.من هم اختلال خواب و بی حوصلگی و ....دارم.

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که از عامل بیماریت دوری کن.عامل بیماری من خانواده همسرم هستند.تا اینها رو نمیبینم حملات پنیک ندارم‌ ولی وقتی میبینم به شدت حالم بد میشه و باید بستری بشم‌

من هم حملات پنیک داشتم .من داروهام رو ازترس عوارضش نخوردم.من هم اختلال خواب و بی حوصلگی و ....دارم. ...

من دیگه اگرم از اونایی که تنفر دارم حتی سال به سال نبینم ولی حرف شون و رفتارشان هر دقیقه یاد میاد حال م بد میشه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
من دیگه اگرم از اونایی که تنفر دارم حتی سال به سال نبینم ولی حرف شون و رفتارشان هر دقیقه یاد میاد حا ...

من هم همینم به خدا

لحظه به لحظه ،نفس به نفس حرف هاشون کارهاشون باهامه.

خانواده همسر من فوق تخصص دیوانه کردن و آزار و اذیت هستند.چنان تبحری دارن که باورت نمیشه.ولی وقتی نمیبینمشون حداقل به این دغدغه های ذهنی اضافه نمیشه.یا زمانی که قرار بوده کنار اونها غصه بخورم مطالعه میکنم یا میام فضای مجازی یا ...و باعث میشه حمله پنیک نداشته باشم.

ولی وقتی جلو چشمم باشند در هرصورت حمله رو دارم.

من هم حملات پنیک داشتم .من داروهام رو ازترس عوارضش نخوردم.من هم اختلال خواب و بی حوصلگی و ....دارم. ...

عزیزم عتمل و باعث بیماری من همسرم بود که بسیاااااار وحشی و پرخاشگر و غیر قابل تحمل شده بود آخرش فهمیدم به خاطر مال دنیا اینجور شده و میخواد خونه و زندگی رو از چنگم در بیاره و منو معامله کنه ...شوکه شدم انقدر حجم شوکم بالا بود انقددددر از رفتارهاش وحشت زده میشدم که دیگه وقتی برای ترسوندن من گفت برو طلاق بگیر 

منم دیدم جز بیماری هیچی برام نداشته منم ۴ سال پیش جدا شدم همه چیز رو بخشیدم اموالی که از خودم بود ولی اون به نام خودش تموم کرده بود رو بهش دادم که حضانت بچم رو بگیرم 

مثلا تهدید میکرد که اگه ماشینو ندی بچه رو میبرم میدونست من روی بچه حساسم 

کلا ما رو با نامردی تمام معامله کرد 

منم از همون روزا دچار حمله های شدید پتیک شدم طوریکه دکترا میگفتن هر لحظه ممکنه بری تو کما اصلا یه حال عجیبی داشتم 

الانم اگه قرص مصرف نکنم همینطوری میشم زندگی زهرمارم شده 

همش فکر و خیال دارم که چرا این بلا سر من اومد مگه من چه بدی کرده بودم 

خیلی حالم بده دیشب که تاپیک زدم داشتم جون میکندم حتی نمیتونستم سرم رو ثابت نگه دارم 

از همه لحاظ تحت فشار هستم از وقتی جدا شدم اتفاقات تلخی رو تجربه کردم که باورم نمیشه برای من پیش اومده باشه 

طلاق خیلی خیلی سخت و تلخه 

با اینکه خانوادم خیلی حمایتم میکنن ولی باز تار و پودم از هم گسسته ...

نمیدونم چی کار کنم خیلی خیلی داغونم و درمانده 

غصه اینو میخورم که این حقم نبود که تو زندگی این اتفاقا سرم بیاد😭😭😭😭😭

من دیگه اگرم از اونایی که تنفر دارم حتی سال به سال نبینم ولی حرف شون و رفتارشان هر دقیقه یاد میاد حا ...

دقیقا همینطوره خاطره ی نحس و تلخشون آدم رو ول نمیکنه ...خدا نگذره ازشون