2777
2789
عنوان

حمله پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 23 پست
عزیزم عتمل و باعث بیماری من همسرم بود که بسیاااااار وحشی و پرخاشگر و غیر قابل تحمل شده بود آخرش فهمی ...

عزیزم😔😔😔چقدر سخت.

به قول یه روانشناسی میگفت افرادی که واقعا مشکل روانی دارند پیش من نمیان ،اونایی میان که از دست اینها مریض شدند.

قضیه من و شماست.من همیشه به صبوری و ادب و مهربونی و ....معروف بودم و خانواده همسرم از مظلوم بودنم خیلی سوءاستفاده کردند.آبروم رو بردند که آبروی جاریم رو بالا ببرند.چون جاریم حسود و بی محبت و حاضرجواب و فامیلشون بود.چند بار به خاطرشون رفتم دادگاه و درخواست طلاق دادم‌.باز برگشتم.همسر من هم خوب نیست.ولی خب دوتا بچه دارم‌.از وقتی پدرم به رحمت خدا رفت ،شد عامل خوشحالی خانواده همسرم و تا تونستند ظلمشون رو بیشتر کردند.من هم هرروز پنیکم بدتر شد.من شبی نیست که از درد قلب نخوابم.هرشب اَشهدم رو میخونم ...

دیگه نمیدونم کدوم درد پنیکه کدوم قلبه کدوم معده است!!!!هم جسمم هم روحم داغونه ولی به خاطر بچه هام زنده ام.

دوست عزیز قدر وجود پدرمادرت رو بدون ...برای خودت دلخوشی درست کن ،ادامه تحصیلات ،شغل، دورهمی باافرادی که دوستشون داری...مشغول بودنت باعث میشه ظلم ها به یادت نیاد.

انشالله بهتر میشی....

عزیزم عتمل و باعث بیماری من همسرم بود که بسیاااااار وحشی و پرخاشگر و غیر قابل تحمل شده بود آخرش فهمی ...

فقط یه سوال...

چطور دکترا بهتون گفتند ممکنه خدای نکرده برید توی کما؟آخه میگن پنیک باعث مرگ نمیشه و خطرناک نیست که!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه سوال... چطور دکترا بهتون گفتند ممکنه خدای نکرده برید توی کما؟آخه میگن پنیک باعث مرگ نمیشه و ...

پنیک خودش باعث مرگ نمیشه درسته حس مرگ به آدم دست میده ولی خطر مرگ نداره 

شرایط من خیلی خیلی خیلی وخیم بود چند ماه از این دکتر به اون دکتر هیچکس هم نمیتونست تشخیص بده مشکل اصلی چیه فقط میگفتن جسمی نیست 

من ساعت ۳ شب هر شب با کوبش قلب از خواب میپریدم طوریکه به وضوح تخت تکون میخورد قشنگ حس میکردم زلزله شدید اومده 

دندون هام به هم قفل میشد و حتی نمیتونستم یک کلمه بگم 

انقدددددر زجر کشیدم که فقط خودم میدونم و خدای خودم 

حمله پنیک میگن نهایتا ۲۰ دقیقه طول میکشه 

این حالات من از ساعت ۳ شب شروع میشد تااااا غروب فرداش 

غروب به بعد یکم آروم میگرفتم ساعت ۱۲ میخوابیدم دوباره ۳ با همون علائم وحشتناک از خواب میپریدم 

نمیدونم چه دردی به جونم افتاده بود که دیگه دکترا ترس مرگ داشتن

عزیزم😔😔😔چقدر سخت. به قول یه روانشناسی میگفت افرادی که واقعا مشکل روانی دارند پیش من نمیان ،اونای ...

دقیقا همینه ...بیمار واقعی به روانپزشک مراجعه نمیکنه 

من وقتی ازدواج کردم حتی مسکن هم نمیخوردم 

حالا بعد از سالها با یه سبد قرص از زندگی اون اومدم بیرون 

راستش همسر سابق من خیلی خیلی آدم خوب و مهربون و دلسوزی بود مثل فرشته ها بود 

همه فامیل و دوست و آشنا آرزو داشتن دامادی مثل ایشون داشته باشن ما حتی دعوا هم نداشتیم 

ولی دو سه سال آخر یه آدم دیگه شد یه آدمی که اصلا نمیشناختمش 

انگار یه بازی کامپیوتری بود که دسته ی کنترلش دست کسی دیگه بود 

همین شوک عظیم منو به این روز انداخت 

من تو عمرم هیچ گونه سختی نکشیده بودم 

دیدن و تجربه کردن اون شرایط منو تا سر حد مرگ برد 

چون واقعااااا انتظار نداشتم از ایشون 

الان من موندم و یه روح تخریب شده و قلب پر اززخم 

منو ناباوری و شوک 

منو این درد بی درمون 

خیلی سخته خیلی تلخه

عزیزم😔😔😔چقدر سخت. به قول یه روانشناسی میگفت افرادی که واقعا مشکل روانی دارند پیش من نمیان ،اونای ...

خدا از آدم ظالم نگذره 

نمیدونم چرا ظالم سالمه همیشه 

چرا هیچشون نمیشه

یکی دیگه ظلم میکنه تاوانش رو امثال ما باید پس بده 

به کدامین گناه آخه😔😔😔😔

من خیلی خسته شدم از این وضعیت 

دلم آرامش مطلق میخواد 

نمیدونم دوباره دارو درمانی رو شروع کنم یا نه 

داروها حواسم رو پرت میکنن ۸۰ یا ۹۰ درصد کنترل میکنن اوضاع روح و روانم رو 

نشاط آور هم هستن 

ولی خب عوارض خاص خودشون رو هم دارن

خدا از آدم ظالم نگذره  نمیدونم چرا ظالم سالمه همیشه  چرا هیچشون نمیشه یکی دیگه ظلم میکن ...

امیدوارم حال هردومون بهتر بشه.

دررابطه با عوارض داروهات بادکترت مشورت کن ببین نظرش چیه.اگر بتونی بدون دارو مشکلت رو حل کنی خیلی بهتره.

یکی از دوستانم باهمین شلوغ کردن سر خودش تونست خودش رو درمان کنه.صبح تاشب سرکاره کمر درد و گردن درد داره ولی راضیه میگه به جاش غصه نمی‌خورم.