2777
عنوان

ولنتاین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 95 پست
واقعا 👍بالا آورده ی اونارو اینا قورت میدن 

هوف چقدر میبینم برا این ولنتاین ی عده حسرت میخورن ی عده پز میدن و ... بدتر طرف میاد میگه تیشرت گرفتم اون یکی میگه وااای تیشرت؟ ولنتاین؟ خب مگه چیه حتما باید خرس باشه ... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پيشوايان دین از جهت ولایت دینی‌شون ارج نهاده می‌شن نه محل سکونت و زبان ساکنین دوران زندگی‌شون!  ...

وااای گل گفتی. ی جور میگن عرب عرب انگار  عرب پرستیم.خدا  عربه؟ ک ب عربی حرف زده. پس بگیم خدا هم تبعیض قدئل شده عزبی قرانو گفته؟ 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
من کاری به ولنتاین ندارم  میخوای بگیر میخوای نگیر  ولی بپذیر که اشتباه میکنی که میگی ...

برای توهین ب. تفکر و عقیده هنه چی گفته میشه 

خب شمام بهتره بدونید اون سنی هام بگیرن و نگیرن مسلمان محسوب میشن میدونی چی خنده داره اینکه مهمترین و ...

عزیزم ی جور میگی غرب انکار کره مریخته اونام ازما هستن. و اینکه غرب پیدایشش از تمام خاکی ها کمتره.

خدایی آدم اینارو نمی‌فهمه چیکارا میکنن

ناراحت کنندست یکی همینجا گفت این روز جهانیه برعکس یکی هم گفت ابراز عشق میتونه هرروز باشه والا دومی رو دوست داشتم .

روز جهانی زن هم داریم کی میدونه ازون یا توجه میکنه. به نظرم خوبه همه مناسبتا میتونیم بهانه کنیم بگیم بخندیم لزومی نداره تو چش بقیه کنیم

عزیزم ی جور میگی غرب انکار کره مریخته اونام ازما هستن. و اینکه غرب پیدایشش از تمام خاکی ها کمتره.

و اقتصادش از همه بهتره

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
وااای گل گفتی. ی جور میگن عرب عرب انگار  عرب پرستیم.خدا  عربه؟ ک ب عربی حرف زده. پس بگیم خ ...

این رویه برای عقاید بدوی با هدف حفظ منافع قومی قبیله‌ای و سرزمینیه! 

حکایت همون‌ها که می‌گن ما خودمون کوروش داشتیم و وقتی در مورد اینکه دقیقا به چی اشاره می‌کنی می‌پرسی چیزی فراتر از 《گفتار و پندار و کردار نیک》برای ارائه ندارن و دلیلشون برای گریز از عقاید اسلامی تمایلات ملی و میهنی و خودبرتربینی نسبت به اقوام و ملت‌های دیگه است! یعنی اگر قبله‌گاه اسلام جای مکه پاسارگاد بود می‌شدن مسلمون دوازده سیلندر اما حالا که افتاده تو سرزمین عرب نشین باید با توهین و تخریب جلوش رو گرفت! 

همون چیزی که قرآن اشاره داره که کفار در برابر پیامبر برای ایمان آوردن به اسلام مقاومت‌ می‌کردند و دلیلشون این بود پدران و نیاکان ما مسلمان نبودن و ما هم حاضر نیستیم مسلمان بشیم حتی اگر دین حق باشه!

این رویه برای عقاید بدوی با هدف حفظ منافع قومی قبیله‌ای و سرزمینیه!  حکایت همون‌ها که می‌گن ما ...

ن اگه پاسارگاد بود اون موقع میخاستیم دفاع کنیم میگفتن جقدر خود پرستین