2789
عنوان

ولنتاین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 95 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پيشوايان دین از جهت ولایت دینی‌شون ارج نهاده می‌شن نه محل سکونت و زبان ساکنین دوران زندگی‌شون!  ...

فک کنم برا آزمون استخدامی خدمات متقابل ایران واسلامو خیلی خوب حفظ کردی😏

کاربری دست دونفر
شهادت ها و ولادت ها هم مال عرباس ما چرا جشن و هیئت میگیریم؟عزیزم این یه بهانس که همو خوشحال کنیم فقط ...

کاش انقدر تهاجمی برخورد نمیکردین. شهاد تها و ولادت ها برای ی سری افرادی گرفته میشه ک مورد احترام ی دین و مذهبن. واقعا میگم اون وریا هیج کاری ب هیج مراسم ما اسیایی ها از جمله تیرانیها نداره اما ما فقط چشممون بستیم ب کارای اونا. اما تو فکر و فرهنگ ۱۰۰ هیچ عقبیم. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

راست میگی اسی. اسن مراسمات هیج ربطی ب ما ندارن. مگه فقط ی روز میشه عتشقی کرد یا هدیه داد. اگه برای طرف مهم باشی هر روز سال میتونه خوشحالت کنه. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
کاش انقدر تهاجمی برخورد نمیکردین. شهاد تها و ولادت ها برای ی سری افرادی گرفته میشه ک مورد احترام ی د ...

ولنتاین روز جهانیه چرا ندارن اربعین رو ندیدی از هرکشوری که تو فکرشو بکنی من دیدم هرچیزی که خوب باششه طرفدار داره ولنتاین هم یه روز جهانیه

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

یه سوال از دوستانی ک میگن ولنتاین برا خارجیاست

آیا شما از مراسمای ایران باستان پیروی میکنین؟ اصلا میدونین تو تاریخ ایران باستان چیارو جشن میگرفتن؟

والا ما تاجایی ک میدونیم کلا داریم از تاریخ عرب پیروی میکنیم نه ایرانی

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
فک کنم برا آزمون استخدامی خدمات متقابل ایران واسلامو خیلی خوب حفظ کردی😏

یا هیچ درکی از ماهیت فضای مجازی ندارید که تو محیطی که مجازی برای میزان التزاممون به باورهامون و وجاهت کارنامه اخلاقی زندگی‌مون دفاع و مستندی ارائه بدیم روی به اتهام‌هایی که نه رد شدنی است نه اثبات شدنی می‌آرید یا این کار رو عمدا و با علم به غیراخلاقی بودن انجام می‌دين که در هر دو حالت مایه تأسفه!

به سبک مشابه شما هم لابد من باید بگم شما جزو  تظافتچی‌های بیکار شده شبکه‌های ضددینی مثل منوتو بودین که رهاتون کردن مجازی  کامنت بدین مستمری‌تون قطع نشه!

راست میگی اسی. اسن مراسمات هیج ربطی ب ما ندارن. مگه فقط ی روز میشه عتشقی کرد یا هدیه داد. اگه برای ط ...

روز مادرم یه روزه 

روز پدرم یه روزه

و هزاراااااان مراسم دیگه 

ربطی ب عشق و هدیه نداره .همه میدونن میشه هروز عشق ورزید ولی این روز جهانیه.

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️