2789
عنوان

ولنتاین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته ولنتاین مال غربی هاست مال همه جهانه

من کاری به ولنتاین ندارم 

میخوای بگیر میخوای نگیر 

ولی بپذیر که اشتباه میکنی که میگی ولادت ها واسه عرب هاست .

اتفاقا بیشتر عرب ها سنی ان و تقریبا هیچ ولادتی رو جشن نمیگرن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اوم راس میگیا ما اصن ادم نیستم ما چمیدونیم عشق چیه همه دنبال سوع استفاده از همن یا برای سرگرمی یا نئاز جنسی رل میزنن واقعا ماها که ازین عشق مشقا سر در نمیاریمو فرهنگشو نداریم ولنتاین برای چیمونه هیی ولنتاین برای ای ملتای بی غم اندر جهانه که گلو بلبلن برای خودشون دلشون باهم خوشه بهم کادو میدن ما رو چه به ولن ملن 

من کاری به ولنتاین ندارم  میخوای بگیر میخوای نگیر  ولی بپذیر که اشتباه میکنی که میگی ...

خب شمام بهتره بدونید اون سنی هام بگیرن و نگیرن مسلمان محسوب میشن میدونی چی خنده داره اینکه مهمترین وسایل ها و اختراع های غربی رو داریم استفاده می‌کنیم بعد ولنتاین که روزیه دونا عاشق میتونن لبخند رو لب هم بیارن و همو خوشحال کنن بد میشه خب همه فرهنگ های غربی کع بد نیس نمونش همین

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
خب شمام بهتره بدونید اون سنی هام بگیرن و نگیرن مسلمان محسوب میشن میدونی چی خنده داره اینکه مهمترین و ...

من که گفتم ولنتاین رو من نگفتم بده و فلان 

هرکی دوست داره بگیره 

جشن های اسلامی برای اعراب نیست 

برای مسلمانانه 

این برای بار سوم 

نمیدونم چند بار دیگه باید بگم تا متوجه بشید

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂