2789
عنوان

ولنتاین😐

946 بازدید | 95 پست

بچه ها کیا با من موافق هستن؟

آخه یعنی چی چه معنی میده ولنتاین که برای ما نیست برای خارجی هاست اونو چشن بگیریم یل کادو بدیم و کادو بخریم آیا خارجی ها میان یه همچین کاری بکنن اصلا نمیکنن یعنی غیر ممکنه مثلا اونا هم بیان مثل ما عید قربان یا مثلا شب یلدا یا عید مبعث بگیرن نمیشه که خب مذهب اونا و ما خیلی باهم فرق داره😐

من دوسش دارم 

تو دوسش نداری خب نگیر 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مردم خوشن جشن میگیرن دوست دارن تفریحی ک نیست اینم بگیم نه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اونی که بخواد میگیره

اونی که نخواد نمیگیره 

حالا چه فرقی داره؟ خودتونو ادیت این چیزا نکنید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

شهادت ها و ولادت ها هم مال عرباس ما چرا جشن و هیئت میگیریم؟عزیزم این یه بهانس که همو خوشحال کنیم فقط رو لب هم لبخند بیاریم

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

به این دید نگاه کن ک صرفا یه بهونه واسه بیشتر شاد بودن و هدیه دادن به اونیه ک دوسش داری، همین

مثلا من و داداشم سالهاست برای هم ب این بهونه هدیه میگیریم و کلی کیف میکنیم😍

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

ولنتاین روز عشقه تو کل دنیا جه ربطی داره؟عید قربان برای مسلماناس و همه ی کشورای مسلمانم دارن همچین چیزی.ما خودمونم روز عشق ایرانی داریم سپندارمزگانه که مختص به ایرانیاس ولی خب مثل روز پرستار میمونه که روز جهانیش ی تایمه و روزش واسه ما مصادف با تولد حضرت زینبه