2789
عنوان

ولنتاین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 95 پست
یا هیچ درکی از ماهیت فضای مجازی ندارید که تو محیطی که مجازی برای میزان التزاممون به باورهامون و وجاه ...

درک از ماهیت برای امثال تو لفظ قلم حرف زدن وحفظ کردن جملات سطح بالاتر از خودتونه!/من نظافت چی باشم شما دستمال کش کدوم طرفی؟!/کدام باور باوری که تو وامثال تو تحمیل میکنین.وکردن

کاربری دست دونفر
یه سوال از دوستانی ک میگن ولنتاین برا خارجیاست آیا شما از مراسمای ایران باستان پیروی میکنین؟ اصلا م ...

حالا بیا ببین چطور ادمو قورت میدن با لفظ قلم حرف زدنشون دوتا سطر از چند کتاب حفظ کردن برا بقیه نظر وافاده ها و...

کاربری دست دونفر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درک از ماهیت برای امثال تو لفظ قلم حرف زدن وحفظ کردن جملات سطح بالاتر از خودتونه!/من نظافت چی باشم ش ...

گفتم که این بحث پینگ پنگی که بخواد بر اساس تصورات بی‌پایه توانایی توهین سنگین‌تر به هم رو بین دو نفر به رقابت بگذاره بیهوده می‌دونم.

چیزی هم که تو پیام قبل گفتم صرفا برای تفهیم زشتی حرف شماست نه صحبتی که من بهش قائل باشم.

من شما رو نمی‌شناسم شاید فرد بسیار موجهی هم باشید که امیدوارم اینگونه باشه.

صرفا یک پیام از ظن خودم نادرست دیدم و سعی کردم دلیل مخالفتم رو باهاش بیان کنم. غیر از این هیچ بحثی در مورد اینکه من کی هستم و تو زندگی‌م چقدر باورهام بار عملی دارن و... ندارم.

ولی جنابعالی به جای تبیین نظرتون و رعایت آداب تبادل نظر از تخریب و توهین بی‌اساس استمداد جستید! 

گفتم که این بحث پینگ پنگی که بخواد بر اساس تصورات بی‌پایه توانایی توهین سنگین‌تر به هم رو بین دو نفر ...

منم میلی به ادامه بحث با شما ندارم .شما توهین کردید بهم در حالی که من گفتم فلان کتاب و خوب حفظ کردی مگه نکردی.؟/من به عرب وغیره عرب وعقاید و...بحثی شروع نکردم.شما در مورد من قضاوت که آبدارچی فلان ها هستی.توهین از سمت کی بود؟

کاربری دست دونفر