2777
2789
عنوان

خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 27 پست

ببخشید من چند وقت فکرم درگیر این تاپیکتون بود 

چون خواهرتون به فکر جونی شما هستن ونمیخوان تنهایی سختی بکشید انصاف نیس بدشونو بگین نادونی کردن به دخترتون گفتن که شاید اون شمارو متقاعد کنه 

من یه دوست داشتم زندگیشونو مثل شما بود بعد ما باید هرروز ناهار می‌بردیم مدرسه پدر ایشون ساعت پنج صبح بیدار می‌شد برا دخترش غذا میپخت یه روز دختره به باباش دروغ گفته بود که امروز مامانجونم برام غذا درست کرده!!چرا چون نمی‌توانست پرپر شدن باباشو ببینه اینجوری حس سربار بودن بهش دست میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من چند وقت فکرم درگیر این تاپیکتون بود  چون خواهرتون به فکر جونی شما هستن ونمیخوان تنها ...

ببین دوست عزیز ایشون همش یساله منو میشناسه به شدت آدم فضولیه قابل تحمل نیست چرا باید یه دختر پنج ساله رو درگیر کنه مدام دنبال خاله زنک بازی و فضولیه بدون اجازه رفته دختر پیدا کرده در حالی من گفتم دخالت نکن من قصد ازدواج ندارم خیلی رو مخه خیلییی

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
ببین دوست عزیز ایشون همش یساله منو میشناسه به شدت آدم فضولیه قابل تحمل نیست چرا باید یه دختر پنج سال ...

درسته ولی بنظرم برین پیش یه مشاور 

ودخترتونو چطور بگم تو جمع زنونه ببرین آداب رفتار خانما و یاد بگیره شاید شما همون محبت یا بیشتر مادرشو براش بکنین ولی تهش یه زن نمیشید

درسته ولی بنظرم برین پیش یه مشاور  ودخترتونو چطور بگم تو جمع زنونه ببرین آداب رفتار خانما و یا ...

من خودم بدون مادر بزرگ شدم اما عقده ای نامادری ندارم نامادریه تو بگو بهترین بازم نامادریه از طرفی منم هرگر نمیتونم عاشق شم چرا الکی یه زن دیگه رو وارد زندگیم کنم وقتی حسی نداشته باشم خیانت محسوب میشه دخترم کلاس زیاد میره آداب معاشرتشم خیلی خوبهه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
من خودم بدون مادر بزرگ شدم اما عقده ای نامادری ندارم نامادریه تو بگو بهترین بازم نامادریه از طرفی من ...

نه من نمیگم زن بگیرید 

خیلی خوبه کلاس میره 

خب شما مرد هستین پیش پدرتون بودید درسته مادر نداشتید ولی پرتون همجنستون بوده دخترتون همجنس خودشون داره 

الان بنظرم پولی نیس رفتن پیش مشاور روانشناس چون بره مدرسه ببینه بقیه مادر دارن آمادگی داشته باشه روحیه اش خراب نشه 

من تجربه دارم دوستاییم که پدر یا مادر نداشتن هر روز به بهانه های مختلف میزدن زیر گریه

نه من نمیگم زن بگیرید  خیلی خوبه کلاس میره  خب شما مرد هستین پیش پدرتون بودید درسته مادر ...

آها از اون لحاظ میگید بله مشاور داره تو اجتماعم ماشاالله دخترقوی هستش

من خودم بدون مادر بزرگ شدم اما عقده ای نامادری ندارم نامادریه تو بگو بهترین بازم نامادریه از طرفی من ...

سلام ببخشید این کلمه ناراحت کننده است 

خود ام البنین امام حسین رو از پسرای دیگش بیشتر دوست داشت 

و وقتی.بچش شهید شد گفت اول بگو از حسینم چه خبر 

من تو همین سایت یک خانومی رو دیدم بچه شوهرشو عین بچه های خوش دوست داره و فرق نمی گذاشت به هیچ وجه 

💚خوشا صیدی که صیادش حسین است 
سلام ببخشید این کلمه ناراحت کننده است  خود ام البنین امام حسین رو از پسرای دیگش بیشتر دوست داش ...

سلام دوست عزیز من کاری ندارم ۱۴۰۰ سال پیش چی گذشته و اینم نظر منه

ببین دوست عزیز ایشون همش یساله منو میشناسه به شدت آدم فضولیه قابل تحمل نیست چرا باید یه دختر پنج سال ...

خواهرت حق داره 

شما هم دو سه سال دیگه به حرف خواهرتون می‌رسید 

چرا دلش رو شکستین اونم مثل دخترتون همسرتون ی زن هست با احساسات لطیف طفلی رو پر پر کردین 

از سر دلسوزی رفتار میکنه والا خواهر جنس خراب دوست نداره سر به تن زن داداش و داداش و بچه هاش باشه که 

البته دور از جون همگی 

خواهرت حق داره  شما هم دو سه سال دیگه به حرف خواهرتون می‌رسید  چرا دلش رو شکستین اونم مث ...

من تصمیمی که میگیرم هیچوقت ازش پشیمون نمیشم چیزی که دخترمو ناراحت کنه به شدت عصبانیم میکنه تو بگو از طرف خواهرم هر کسی یه حد ک مرزی داره واسه زندگیش من ۳۱ سالمه اجازه نمیدم ایشون برا زندگیم تصمیم بگیره و به نظر خودم درست ترین انتخابه

من تصمیمی که میگیرم هیچوقت ازش پشیمون نمیشم چیزی که دخترمو ناراحت کنه به شدت عصبانیم میکنه تو بگو از ...

سلام تصمیمتون درسته. منم اصلااا طاقت دیدن ناراحتی یه بچه رو ندارم. اون طفلی دوس نداره کسی جای مادرشو بگیره 

یه طوری که ابجیتون ناراحت نشه باهاشون صحبت کنین و بگین که دوست ندارین توی زندگیتون دخالت کنه 

مث شما کم پیدا میشه. خوش بحال دخترتون همچین بابایی داره 

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
سلام تصمیمتون درسته. منم اصلااا طاقت دیدن ناراحتی یه بچه رو ندارم. اون طفلی دوس نداره کسی جای مادرشو ...

ممنون از نظرتون لطف دارید