2777
2789
عنوان

شهر صدرا

2572 بازدید | 26 پست

سلام

کسی از شهر  صدرا استان فارس هست؟ما‌میخوایم بریم اونجا زندگی کنیم

امکاناتش برای زندگی‌خوبه؟کدوم محلش بهتره؟ 

همسرم میخواد شهرداری اونجا کار کنه کسی میدونه شهرداری محیطش چه جوریه؟

بچه محصل دارم مدارس و امکانات تفریحی برای بچه ها چجوریه؟

رفت و‌آمدش به شیراز سخته؟

ممنون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بسلامتی همه چیش خوبه فاز یک بهتر از همه فازها از همه لحاظ هست از نظر رفت و آمد هم مشکلی نیست که 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
ترافیک نداره؟ من از یکی شنیدم خیلی به شهر نمیرسن 

من خودم صدرا نیستم ولی این روزا همه محله ها شبیه به هم شدن امکانات همه جا هست شما از هر قسمت شهر بخواین به مراکز خرید برین یک‌ مسافتی باید طی کنید 

ترافیک هم فکر نمیکنم باشه 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز