نمدونم .. چرا اینا رو اینجا میگم ولی...
( اول بگم ک من کلاس نهمم و نمتونم دائم برم سرکار پس قضاوت نکنید ...)
دلم گرفته از اینکه پدر و مادرم بهم پول تو جیبی نمیدن ... منظورم این نیس ک باید بهم بدن اخه از اول از هر موقعی ک یادم میاد حتی هزار ت بهم پول ندادن ک بگن برو واس خودت یک ادامس بخر.... جالب اینجاس ک نه بازار میریم نه فروشگاه نه چیزی هم میخره برامون .. نه پول میده تازع جای جالبیش اینحاس ک مثلا عید اینا باشه پول عیدی هامم میگیره..🙃💔
دلم میخواد یک بار با لباس نو برم جایی دلم میخواد حتی برای یک بارم ک شده لباسی و شلواری تنم باشع ک با تظر خودم و سلیقه ی خودم باشه نه اینکه کسی بهم لباس بده ( منظورم اینکه مثلا عمه ام لباس های کهنه و چیزایی ک لازم نداره رو مینداره تو پلاستیک و میذه به ما ..)
دیگ خسته شدم از پس لباس دیگرانو پوشیدم..
دیگ خسته شدم از اینکه تحمل کنم حرف دیگرانو ک چقدر لباسات کنهس چرا کیفت پارس ..؟ چرا روسریت رنگ و روش رفته...💔
دلم میخواد لاغر تو مدرسه یک کیف نو داشته باشم .
یک کیف دارم ک از کلاس ۲ و۳ دارم
ک تا الان میشه ۷ سال ..در و داغون شده... ( کیف مدرسه منظورمه ) خجالت میکشم با اون برم مدذسه..
فرم مدرسه هم مال خواهرم بود ک سه سال دبیرستان با اون رفته و بعدش داده به من ک منم این سال سومه ک میپوشمش... ک شده ۶ سال روهم...
یک باز ک تو مدرسه بودم ( پایین زیپ کبفم پاره شده بعد اومدم کیفو ژیپشو ببندم ک از اون پارگی کنده شد و زیپ در رفت ..) اومدم تو مدرسه به یکی از همکلاسی هام ( کسایی ک تاپیک های قبل هام رو خوندن گفتم تنهام و دوستی ندارم ..) گفتم میتونی زیپ رو جا بزنی.
یکم تلاش کرد و یکم بعذش گفت نه نمیشه خب کیفت خیلی در و داغونه و خراب شده کاملا( با راحتی گفت ) خب یکی دیگ بخر کیفا ک قیمتی ندارن..🥲
مگه من خرم ک از دستی چیزی نخرم..💔💔
لازم به ذکره ک چون تو ۹ ماه نمتونم برم سرکار و مدرسه و درس دارم تو تابستون میرم و سرکار و امتحان کردم ک پدرم کل پولمو میگیره..💔
از این ناراحتم ک حد اقل لباس و شلوار اینا ندارم لاغر یک چادر داشتم ک اگر جابی رفتیم با چادر لباس های کهنه ام رو پنهون کنم...🙃💔
ببخشید طولانی شد کلا مت چزت و پرت خیلی میگم..