2777
2789
عنوان

دلم شکسته...

78 بازدید | 5 پست

نمدونم .. چرا اینا رو اینجا میگم ولی... 

( اول بگم ک من کلاس نهمم و نمتونم دائم برم سرکار پس قضاوت نکنید ...) 

دلم گرفته از اینکه پدر و مادرم بهم پول تو جیبی نمیدن ... منظورم این نیس ک باید بهم بدن اخه از اول از هر موقعی  ک یادم میاد حتی هزار ت بهم پول ندادن ک بگن برو واس خودت یک ادامس بخر.... جالب اینجاس ک نه بازار میریم نه فروشگاه نه چیزی هم میخره برامون .. نه پول میده تازع جای جالبیش اینحاس ک  مثلا عید اینا باشه پول عیدی هامم میگیره..🙃💔

دلم میخواد یک بار با لباس نو برم جایی دلم میخواد حتی  برای یک بارم ک شده لباسی و شلواری تنم باشع ک با تظر خودم و سلیقه ی خودم باشه نه اینکه کسی بهم لباس بده ( منظورم اینکه مثلا عمه ام لباس های کهنه و چیزایی ک لازم نداره رو مینداره تو پلاستیک و میذه به ما ..) 

دیگ خسته شدم از پس لباس دیگرانو پوشیدم.. 

دیگ خسته شدم از اینکه تحمل کنم حرف دیگرانو ک چقدر لباسات کنهس چرا کیفت پارس ..؟ چرا روسریت رنگ و روش رفته...💔

دلم میخواد لاغر تو مدرسه یک کیف نو داشته باشم .

یک کیف دارم ک از کلاس ۲ و۳ دارم  

ک تا الان میشه ۷ سال ..در و داغون شده... ( کیف مدرسه منظورمه ) خجالت میکشم با اون برم مدذسه.. 

فرم مدرسه هم مال خواهرم بود ک سه سال دبیرستان با اون رفته و بعدش داده به من ک منم این سال سومه ک میپوشمش... ک شده ۶ سال روهم...

یک باز ک تو مدرسه بودم ( پایین زیپ کبفم پاره شده بعد اومدم کیفو ژیپشو ببندم ک از اون پارگی کنده شد و زیپ در رفت ..) اومدم تو مدرسه به یکی از همکلاسی هام ( کسایی ک تاپیک های قبل هام رو خوندن گفتم تنهام و دوستی ندارم ..) گفتم میتونی زیپ رو جا بزنی‌.

یکم تلاش کرد و یکم بعذش گفت نه نمیشه  خب کیفت خیلی در و داغونه و خراب شده کاملا( با راحتی گفت ) خب یکی دیگ بخر کیفا ک قیمتی ندارن..🥲

مگه من خرم ک از دستی چیزی نخرم..💔💔

لازم به ذکره ک چون تو ۹ ماه نمتونم برم سرکار و مدرسه و درس دارم تو تابستون میرم و سرکار و امتحان کردم ک پدرم کل پولمو میگیره..💔

از این ناراحتم ک حد اقل لباس و شلوار اینا ندارم لاغر یک چادر داشتم ک اگر جابی رفتیم با چادر لباس های کهنه ام رو پنهون کنم...🙃💔

ببخشید طولانی شد کلا مت چزت و پرت خیلی میگم..

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

تحمل کن آبجی بعد از هر سختی آسانی است 

درستو خوب بخون و به حرفای کسی اهمیت نده بعد که موفق شدی به خودت افتخار میکنی که با همچین شرایطی موفق شدم بعدش دانشگاه و ... مستقل میشی دستت تو جیب خودته ...

🧑💻

کلا یک چادر کهنه دارم ک ادم خجالت میکشه ک اونو بپوشه اصلا...

کل وسیله هام تو یک جعبه ی  خیلی کوچیکه...

کل وسیله  هام ( غیر از کتاب های درسی و چند تیکه لباس کهنه ) ..

نمدونم چرا پدرم و مادرم برامون وقت نمیزارن ...( کلا دوتا بچه ایم منو و خواهرم ( خواهرم ۱۷ سالشه ) 

همش خودشونو درگیر میکنن صبح تا بعد از ظهر میرن سرکار از ساعت ۶ صبح تا ۵ عصر و مادر ۳ عصر میاد... 

مادرم به دلیل ( بازم تو تاپیک های قبل گفنم پدر بزرگم تصادف کردن ) به همون دلیل بیشتز روزا میره خونه ی مامان خودش ( مادر بزرگم ) تا اخرین قطار ک بیاد به سمت خونمون... 

شبم ک بیاد میرع تو گوشیش..‌‌هیچکار نمیکنه.. خیلیم اضافه وزن داره  به شدتت یعنی...

همه کارهای خونرو خودم انجام میدم ( جارو میکنم . ظرف میشورم . گرد گیری میکنم . لباس میشورم ..و....( لازم به ذکره ک خواهرم کنکور داره  و همش ذر گیر درس و سالن مطالعه و... هس )) حالا ابنا زیاد مهم نی. 

کل ا میگم ینگاری دختر زاییده تا کلفتیشو کنه...💔

بعد خونه ملت ک میرع  و بر میگردیم میکه اه چقدر خونشون کثیف بود حالم بهم خورد اه....

دلم میخواست در جوابش بگم .. خب اگر من کارای خونرو نکنم ک همبنجوری کثییف میشه .. کسیم ک نیس به جز من کارارو  انجام بده... حالم از کار کردن بهم میخوره... ( ولی در جوابش گفتم.. ازه کسسی ک کارای خونرو انجام ندع خونه کثیف میشه دیگ.😐) 

خونه ملتم ک میرم مامانم هی چپ چپ نگاه میکنه ک برم کارلشونو انجام بدم ... 

مهمونی ک میرم کلفتی میکنم ... خونه خودمونم کلفتی میکنم انگاز... انگاری ک دختر باید کلفت ملت باسه...🥲💔

کسایی ک میشناستمم میدونن ک من درونگرام .. با خانوادم راحت نیستم از دار دنیا دو رفیق داشتم ک امسال به لطف مدیرای عزیز و گرامی مدرسه از هم جدا شدم و دیگ تنهام هم تو مدرسه هم ط خونه..

پدرم ک از سرکار میاد ( با پدزم ک اصلا  و ابدن راحت نیستم ... کل حرفای روزان و شبا درحد سلام و شب بخیر نمدونم شام کی بزارم از اینا نه چیز دیگ ) 

با مادرم کمی از پدرم بیشتز ( اونم در حد اینکه بگم خوبی و نمره ی فلان درسم انقدر شده در همین حد ) 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمدونم چرا ولی خستم....

از اینکه امید ندارم... 

از اینکه برای پدز و مادرم  مهم نیستم..💔

از اینکه دلم نمیخواد برم جایی ( اجتماعی نیسم و درونگرام) 

دلم میخواد یکبارم شده برم بازار... لباس بخرم هرچچیی دلم میخواد بخرم. واس خودم ساعت  ها تو بازار و فروشگاها بگردم... 

ولی نمیشع .. پدزم همش پولامو میگیره و پولم نمیده . چیزیم نمیریم بخریم..🥲💔

با اینکه وضغ مالیممون بد نی هم مامانم هم بابام هردو میرن سرکار ...💔

بازم نمدونم یگناری واسشون مهم نیستبم..

تحمل کن آبجی بعد از هر سختی آسانی است  درستو خوب بخون و به حرفای کسی اهمیت نده بعد که موفق شدی ...

خب اصلا .. وقتی نمره ی خوبی میگیرم واسشون مهم نی انگاری الکی الکی نمره ی ۲۰ گرفتم.. 

مثلا پارسال مث سگ علوم رو خوندم شدم ۱۹ و نیم  ک چصشم نبود( با عرض پوزشش‌ اعصابم خوردهه ..) 

حالا امثال سالل نهمم حجم درسا خعلیه و سخته نمتونم همزمان کلفتی کنم هم درس بخونم همم اشپپزی کنم همم لباس بشورم هم ظرف بشورم و... 

نمره ی علوومم و بقیه درسام کمی افت کرد ولی علومم خعلی افت کردم... 

عصبانی شد و گفع این چه نمره ایه....؟ 

وقتی من تمام تلااشمو میکنم تا یک نمره خب بگیرم و براتون مهم نی پس چرا نمره بدع ام مهمه ..؟🥲💔

خب اصلا .. وقتی نمره ی خوبی میگیرم واسشون مهم نی انگاری الکی الکی نمره ی ۲۰ گرفتم..  مثلا پارس ...

خب بگو وقتی نمره خوب میگیرم براتون مهم نیست اهمیت نمی‌دین چرا نمره بدو میکوبین تو سرم

🧑💻

2790
2778
2791
2779
2792